Denerwują mnie spammerzy którzy wrzucają na wykop "artykuly" będące jedną wielką reklamą bez żadnych wartościowych informacji i tylko zaśmiecają powiadomienia z tagów. Takie strony rosną jak grzyby po deszczu, wartość znikoma a poźniej wszyscy się dziwią, że internet to śmietnik. wysłałem swoje pierwsze zawiadomienie do #uokik żeby zobaczyć czy i jak szybko zareagują, co jakiś czas chwalą się skutecznością
@JestemKaspi: przecież wykop tak od lat wygląda - pełno bordo z czołówki rankingu zajmuje się w 90% spamem artykułami z gównoportali i wykopywaniem innych spamerów
@Hilalum: dlatego poszlo zgloszenie, jesli faktycznie cos z tym zrobia (chociaz zmusza do oznaczania artykulow / wpisow jako sponsorowane) to jest szansa ze bedzie lepiej, na moderacje nie ma co liczyc bo zglaszalem dziesiatki takich kont i zawsze odrzucali
Takie strony rosną jak grzyby po deszczu, wartość znikoma a poźniej wszyscy się dziwią, że internet to śmietnik.
wysłałem swoje pierwsze zawiadomienie do #uokik żeby zobaczyć czy i jak szybko zareagują, co jakiś czas chwalą się skutecznością