saviola7 saviola7 przedwczoraj, 07:34:28 1 + #gieldaJeronimo Martins - IMO niezła promocja. Dokładam do kupki i już 10% akcji to JM. Jeśli nie wróci do 100, to może wpadnie trochę Euro z dywidend.
widmo82 widmo82 przedwczoraj, 07:58:13 via Wykop 0 + Jeśli nie wróci do 100@saviola7: jak to niedawno (rok temu) było na ATH przy 27Pokaż spoiler
saviola7 saviola7 przedwczoraj, 09:05:14 via Wykop 0 + @widmo82: Tak. Teraz widzę, że wspomniałem o Euro (bo dywidendy są wypłacane w tej walucie), ale o kursie pisałem w PLN. My bad.
fragolka fragolka przedwczoraj, 11:36:53 via Wykop 0 + @saviola7: masz tam dostęp do giełdy w Lizbonie?
saviola7 saviola7 przedwczoraj, 11:44:48 via Wykop 0 + @fragolka: ING ma coś takiego jak Global Connect, gdzie można kupować światowe spółki:https://www.ing.pl/indywidualni/inwestycje-i-oszczednosci/konto-maklerskie/global-connectTeraz nawet odkryłem, że jest legendarna Tesla. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeronimo Martins - IMO niezła promocja. Dokładam do kupki i już 10% akcji to JM. Jeśli nie wróci do 100, to może wpadnie trochę Euro z dywidend.
@saviola7: jak to niedawno (rok temu) było na ATH przy 27
Teraz nawet odkryłem, że jest legendarna Tesla. ( ͡° ͜ʖ ͡°)