Wpis z mikrobloga

• 2
@KarolaG17 jaki kraj tacy experci

A bartosiak to kiep po prawie, który kilka książek przeczytał, bez totalnie żadnego wykształcenia wojskowego

Gdzie mamy lepszych po vacie
  • Odpowiedz
Doktora czego? Jak on skonczyl politologie i to z tak miernym efektem, ze przekonywal, ze PiS wygra wybory. Ten czlowiek jest w sumie produktem wykopu co pokazuje jakie debile tu siedza :D
  • Odpowiedz
kurczak już w 2010 robił doktorat ale nie bronił pracy doktorskiej xD

@gustowny_dzikus: mogliby w końcu debatę zrobić niedoszłego doktora z doktorem, mogącym mówić o sobie "I used to..."

Wyobrażacie sobie ile jest takich osób w Polsce, albo na świecie mówiących po polsku? Pewno dałoby się wszystkie zgromadzić w 1 niedużym pomieszczeniu. Tak jakby znaleźć dwie 4-listne koniczyny. To musi być znak od Boga, ewentualnie błąd matrixa.
  • Odpowiedz
@KarolaG17: oglądam jego raporty z wojny na Ukrainie. I generalnie jak zaczyna swoje wywody na temat tego co się stanie, to kulturalnie przewijam. Lub olewam w trakcie słuchania. Jego przepowiednie są dla mnie tyle warte, ile słowa gownomidasa.
  • Odpowiedz
@KarolaG17: nie podważam tego. Jednak dla mnie ma tendencję wypowiadania się jako znawca w każdym temacie. A jak zrobi dr to już w ogóle będzie miał legitymizację. Bo to je dr. A przynajmniej tego się spodziewam.
Przez to jego opinie są dla mnie bezwartościowe. Poza kwestia uzbrojenia, które dla mnie jako laika jest raczej mało interesujące.
  • Odpowiedz