Wpis z mikrobloga

#kononowicz #stoppomowieniom #tagowegrajewiaczki #sherifflachicaloca

Marna wrzuta @BomBom, tylko Grajewiaczki to łykną. Zwyzywać kogoś od Sławków w poście wraz z serią wulgaryzmów, oznaczyć wpis @CzikaKiri, że to do mnie, bo ktoś sobie Emiliana we mnie ubzdurał i płacz, że Sheriff tagowy zgłasza. No tak, wszystko jest git xD Ach, przecież sam @bezpravkano207, tj. Bogutek S., też twierdził, że widział na sali sądowej Slawka zalogowanego z konta Cziki xD. Bogutkowi nie wierzyć? On w trakcie swojej "kariery dziennikarskiej" tylko 8 procesów o zniesławienie przegrał i tyle samo razy musiał zamieszczac przeprosiny w gazetach, w ktorych pracował. Slowo kluczowe, pracował... Zresztą w histori tego zatopionego typa jest cała lista komentarzy bezpośrednio obrażających wspaniałego Czikę. Nikt normalny po takim wulgarnym użytkowniku płakać nie będzie... Chcesz chusteczkę? #patostreamy
CzikaKiri - #kononowicz #stoppomowieniom #tagowegrajewiaczki #sherifflachicaloca 

Ma...

źródło: Screenshot_20240724-195534_Chrome

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bogutkowi nie wierzyć?

@CzikaKiri: Można nie wierzyć Bogutkowi, albo nie wierzyć najebusowi co miesza a-----l z lekami od psychiatry.
Można też nie wierzyć i jednemu i drugiemu.

• Odpowiedz
@ehhhhh_: a tak właściwie o co się rozchodzi z tym całym Sławkiem niektóre osoby boli d--a że obecnie on ściąga tantiemy z Krzysia? Tylko o to czy coś jeszcze? Wyciąganie prywaty że ktoś tam coś lubi wąchać, czy bije żonę uważam całkowicie za zbędne.
  • Odpowiedz
@ehhhhh_: zadałam pytanie bo nie jestem w temacie szkolna oglądam od 2022 ogólnie Krzyśka znałam od jego sławnego występu kandydata na prezydenta z 2006 i wiedziałam że ciągle coś nagrywają z nim ale mnie to nie interesowało aż do 2022 i się pytam o co jest te ból dupienie, oglądają SDR odniosłam wrażenie że właśnie też tylko o to chodzi kto sciaga kasę
  • Odpowiedz