Prośba o poradę, gdzie najłatwiej i najlepiej będzie mi wystartować stronę internetową dla małej firmy z systemem rezerwacji? Jaki hosting wybrać i gdzie z domeną pl? Będzie tam prosta strona kilka zdjęć i może ze 3 adresy mailowe. Dziękuję za pomoc
@Kasztanydlakazdego: Cześć, możesz sprawdzić naszą ofertę na [sohost®](https://sohost.com/). W każdym pakiecie masz rejestrację domeny .pl w cenie hostingu. Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
@Kasztanydlakazdego: ja korzystam z usług Sohost (powyżej) od ponad 2 lat i jestem zadowolony. Zacząłem od histingu, a niedawno przeniosłem już wszystkie domeny, bo taniej niż w aftermarket
@Kasztanydlakazdego: Cześć! Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na https://hostinguj.pl/ Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny PL przy zamówieniu na rok.
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych. PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy. PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%
Prośba o poradę, gdzie najłatwiej i najlepiej będzie mi wystartować stronę internetową dla małej firmy z systemem rezerwacji? Jaki hosting wybrać i gdzie z domeną pl? Będzie tam prosta strona kilka zdjęć i może ze 3 adresy mailowe. Dziękuję za pomoc
W każdym pakiecie masz rejestrację domeny .pl w cenie hostingu.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Cześć!
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie
Z kodem WYKOP rabat -65% na hosting i darmowa rejestracja domeny PL przy zamówieniu na rok.
domeny ovh
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) o tego jedne z najtańszych przedłużeń domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20%