Wpis z mikrobloga

Aneta z pracy mówi "boli mnie dzisiaj gardło", podchodzi do klimy i zwiększa temp. o 2 stopnie.
W jaki sposób ma jej to pomóc? Mi się już nawet nie chce gadać z tymi NPC z pracy. Fiuta dałbym sobie uciąć za możliwość pracy zdalnej, ehh...

W ogóle to baby powinny mieć dresscode w pracy - długie spodnie + pełne buty, może skończyłby się ten cyrk z przestawianiem temp. na klimatyzacji.

#pracbaza #bekazpodludzi #pieklomezczyzn
donttalktome - Aneta z pracy mówi "boli mnie dzisiaj gardło", podchodzi do klimy i zw...

źródło: 1_GI-td9gs8D5OKZd19mAOqA

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Fiuta dałbym sobie uciąć za możliwość pracy zdalnej, ehh...

@donttalktome: szukaj, albo zacznij robić zlecenia i zostań freelancerem. Ja mam dość ludzkiej głupoty i od kilku lat pracuję w domu i za nic bym nie wrócił do biura. Już wolałbym gdzieś pracować fizycznie sam zamiatając chodnik w Londynie.
  • Odpowiedz
@donttalktome: ja mam w robocie Anetkę w męskim wydaniu- Rafałka... Wiecznie podkręcanie klimy na 27/28, koleś jak za oknem jest mniej niż 25, to już przychodzi w swetrze. Jak kiedyś ustawiłem klime na 26 i tak szło przez kilka dni, to potem zjeb miał katarek i prosto w oczy powiedział, że to przez moją LODÓWKĘ w pokoju ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz