Wpis z mikrobloga

Gdzie kupujecie zwykłe jednokolorowe T-Shirty, które nie są do #!$%@? po tygodniu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakość odzieży w ostatnich latach to jakaś tragedia.
H&M - kurczą się i dziurawią,
Carry - mechacą się po pierwszym praniu xD

Szukam jednej marki, gdzie będę mógł standardowo co roku zamówić sobie z 10 T-Shirtów. Kiedyś robiłem tak z H&M ale jakość tam jest ostatnio tragiczna i sam krój jest jakiś dziwny. Carry ma spoko krój i rozmiarówkę, ale już jakość to porażka.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Buzz___Astral: popatrz na pepper

do mnie dziej przyjdzie paczka z moraja..zobaczymy ( 2x3 )
poprzednio kupiłem jakieś grube fruit of the loom na Amazonie, chyba z niemiec. ( 5 )

te z hm to jakieś mega cienkie, i nie Lubie takich
  • Odpowiedz
@Buzz___Astral: ja testuje fruitki z allegro, zwykle tshirty i jak po kilku miechach uzywania to zamówię znowu. Wziąłem też bluzę cienką i też ok. Jak chcesz podeślę nicka bo nie wiem czy wszystkie są te same.
  • Odpowiedz
@Buzz___Astral Decathlon. Bo są wygodne. W większości sklepów są za ciasne przy szyi. A te są fajne, luźne, nie za grube, nie za długie.

Tylko są kolory: biały, czarny, szary (takie wymieszane szare).

Kiedyś były jeszcze fajne granatowe i jednolite szare. Teraz już nie ma (tzn. są, ale innej marki niż te i już nie są takie wygodne).
  • Odpowiedz
@bacanahali w Decathlon metka to mistrzostwo. Przyczepiona na fragmencie materiału, którą można po prostu odciąć i nic nie czuć.

Sposób na inne metki mam takie: rozpruwam kawałek szwa, wyciągam metkę, zszywam. Dużo roboty, ale lepiej niż się męczyć. Bo nawet wycięcie nożykiem do tapet jest ciężkie (a jak chcesz głębiej, to i tak rozprujesz szef, więc lepiej od razu).
  • Odpowiedz
@mk321 mam taka sama metode, tylko mi sie zaszywac nie chce. A te metki z Sinsay nawet po przycieciu sa w cholere upierdliwe.
Decathlon zgadzam sie, ma to rozwiazane mistrzowsko.
  • Odpowiedz