Aktywne Wpisy

zloty_wkret +62
Obudź się. Jest 2005 rok a w telewizji właśnie jest premiera pierwszego odcinka jakiegoś serialu "Lost". Chyba będzie słaby, bo o czym ciekawym może opowiadać serial o grupie rozbitków. O boże, o k---a..

źródło: LOST-Season-1-posteredited
Pobierz
Slimac +24
Którą wybierasz?

źródło: temp_file4611820505903033544
Pobierz
No k---a, o mnie się nikt nie martwi. Przecież to jest niepojęte. Od 10 lat nie spotykałem się z żadnym kolegą, nigdy nie miałem dziewczyny, rodzina ma na mnie kompletnie w------e j---a. Przecież no to się nie da żyć w takim stanie na dłuższą mete, chore to wszystko. To jest tak z-----y przypadek, ze nawet nikomu nie przyjdzie do głowy że ktoś może tak "żyć". Wszyscy myślą "depresja" - zadzwoń se do kolegów, rodziny i pogadaj z nimi. Ja to se z robakiem co najwyżej pogadam XD
#depresja
#samobojstwo
Ostatni, którego zapamiętałem:
https://wykop.pl/ludzie/WuDwaKa
Dwa ostatnie akapity wryły mi się w pamięć.... że sąsiedzi...
i że pogrzeb organizowany przez miejski zakład usług komunalnych.....
źródło: 3b1e5e23a5b2982c4fa1c63f2c23c47946620bf0095da12783afcfcc0c0865e2
PobierzMoże to i lepiej dla nich.....
Czasem lepiej nie wiedzieć.... Większość ludzi i tak ma już dość swoich problemów, poco im jeszcze cudze?
@rumtreiber21: k---a, 38 też może być ?
Bo w takich przypadkach problem jest w społeczenstwie. Dla ludzi takich jak ty powinny być przewidziane jakieś programy społeczne, żeby was dodatkowo nie izolować, zapobiegawcze nawet już na poziomie szkoły/młodej dorosłości.
Mam nadzieję, że w końcu społeczenstwo dojrzeje do tego, żeby przeprowadzać coś takiego skutecznie i na szeroką skalę, poraby skończyć z tą filozofia że każdy se rzepkę skrobie, łącznie z aspektami osobistymi takimi jak posiadanie siatki znajomych/wsparcia.
Tak, wiem że ciężko zmusić się do chcenia, lecz jest to warte tego mirku ;)
Komentarz usunięty przez moderatora