Aktywne Wpisy
tindeRoman +1
Kupiłem ekspres do kawy i w wodzie butelkowanej (której będę używał do robienia kawy) zanurzyłem na sekundę pasek do testowania twardości wody, a potem odczekałem minutę. Wszystkie 4 pola zmieniły się na czerwone. Czy to możliwe że Nałęczowianka może być aż tak twarda? Mógłby ktoś potwierdzić? xD
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
cpt_foley +219
Patrzcie Mirasy co znalazłem w starej skrzynce mojej zmarłej kilka lat temu ciotki. Świadectwo szkolne pradziadka sprzed kurfa 101 lat. #ciekawostki #nostalgia #chwalesie
“A mi mama przygotowuje obiady i samemu też umiem dobrze gotować!”
No co ja mogę odpowiedzieć tylko, że to jest typowa odpowiedź manleta z bicepsem 27cm lub ulanego sebixa który wali niezłe rekordy ale niebawem będzie mieć cukrzycę w wieku 30 lat.
Mój znajomy i szef gigachad Bernard o którym wcześniej opowiadałem ma właśnie zatrudnionego kucharza, który mu o-------a perfekcyjną dietę i oprócz tego oczywiście ćwiczy i ostatnio w-----ł 130kg na klatę, więc jakieś efekty są. Myślę, że Bernard na jedzenie łącznie z pensją kucharza wydaje lekko ponad 20 000 pln miesięcznie. Nie musi się kuć w dupę bo ma zajebistą genetykę i dobre suplementy i raz w roku lata do Panamy na terapię z komórek macierzystych, więc uważam, że całkiem spoko sobie radzi. W prawdziwym świecie Chadów dieta pudełkowa jest rzeczą zabawną używaną tylko i wyłącznie przez brudny plebs. Pozdrawiam.
#przegryw #chadowezycie #gotujzwykopem #dieta #spiritualchad