Wpis z mikrobloga

Sporo ludzi uważa, że oskarkowa dieta pudełkowa to jest burżujstwo, przywilej bogatych i przy okazji niepotrzebne wyrzucanie pieniędzy. Natomiast ja Wam powiem, że prawdziwe Gigachady z pieniędzmi dietą pudełkowa gardzą ale z innych powodów niż bezzębne normiki. Prawdziwe Chady nie dotykają takiego gówna jak dieta pudełkowa, ponieważ uważają, że jest to jedzenie dla psów i bezdomnych, zamiast tego mają własnego kucharza zatrudnionego na etacie, który codziennie przygotowuje im idealnie zaplanowaną pod nich dietę wcześniej przygotowaną przez dietetyka na podstawie badań krwi, stanu gospodarki hormonalnej oraz szczegółowo wyznaczonych celów fitnessowych. Zaraz ktoś powie, że:

“A mi mama przygotowuje obiady i samemu też umiem dobrze gotować!”

No co ja mogę odpowiedzieć tylko, że to jest typowa odpowiedź manleta z bicepsem 27cm lub ulanego sebixa który wali niezłe rekordy ale niebawem będzie mieć cukrzycę w wieku 30 lat.

Mój znajomy i szef gigachad Bernard o którym wcześniej opowiadałem ma właśnie zatrudnionego kucharza, który mu o-------a perfekcyjną dietę i oprócz tego oczywiście ćwiczy i ostatnio w-----ł 130kg na klatę, więc jakieś efekty są. Myślę, że Bernard na jedzenie łącznie z pensją kucharza wydaje lekko ponad 20 000 pln miesięcznie. Nie musi się kuć w dupę bo ma zajebistą genetykę i dobre suplementy i raz w roku lata do Panamy na terapię z komórek macierzystych, więc uważam, że całkiem spoko sobie radzi. W prawdziwym świecie Chadów dieta pudełkowa jest rzeczą zabawną używaną tylko i wyłącznie przez brudny plebs. Pozdrawiam.

#przegryw #chadowezycie #gotujzwykopem #dieta #spiritualchad
spiritualChad - Sporo ludzi uważa, że oskarkowa dieta pudełkowa to jest burżujstwo, p...

źródło: dieta pudelkowa

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach