Wpis z mikrobloga

@Questorius ale ja wiem jak ty „rozgrywasz sprawy” przykład w zeszły piątek, r-------i cię okrutnie na każdym jednym trejdzie, ze nawet nie szło posklejać fejk-stejtmentu z komentarzy i oczywiście uciekłeś z podkulonym ogonem, bez żadnego wpisu czy komentarza, a jak uda ci się tylko zmanipulować komentarze w ten sposób, ze coś wyjdzie na plus, to spamujesz cały tag co kilka minut

a @derecki mam nadzieje, ze nie skończy tak, jak
  • Odpowiedz
@maniek74:
HEHEHE - oczywiście że się do tego odniosłem

Stalker a czemu nigdy nie napiszesz jak i co widzisz, w którą stronę pójdzie dana spółka czy index? Bo nie masz o niczym pojęcia i wiesz że w większości przypadków 9 na 10 byś się mylił :) a i tak się wystarczająco błaźnisz, klaunie

Pecie, bo inaczej cie nazwę. Od poniedziałku nawoływałem że będą mega spadki i do czwartku cały tydzień szedł pięknie,
Questorius - @maniek74: 
HEHEHE - oczywiście że się do tego odniosłem

Stalker a czem...

źródło: Zrzut ekranu (102)

Pobierz
  • Odpowiedz
@Questorius o tym mówię, odklejeńcu, kiedy się odniosłeś do piątkowych trejdów na których cię r-------i? W poniedziałek, jak przyszedłeś nowe farmazony pisać, jak wpisy już dawno były zakopane. W piątek bezpośrednio się do nich nie odniosłeś, bo obiecywałeś „wywózkę shortów” i zostałeś zgnieciony tak, ze nie szło tego zmanipulować nawet sklejając komentarze, tak jak masz to w zwyczaju i jak robisz to np. dziś, czyli co kilka minut dodajesz wyryw, ze
  • Odpowiedz
@Questorius co do pokazywania transakcji i „naganiania” na XTB, to są tu moje wpisy, gdzie papier kupiony po 16 zł puszczałem po 70 zł, wiec wymyśl inna bajkę, tobie taki zysk nawet z tych fejk-stejtmentów sklejonych z komentarzy nigdy nie wyszedł
  • Odpowiedz