Wpis z mikrobloga

@xionc0586: Kiedyś na jutubku widziałem sondę w UK pt. Którzy mężczyźni są najgorsi. I wszystkie czekoladki jak jeden mąż odpowiadały: "Nigeryjczyczy" - zdrada, scam, brak odpowiedzialności i znika jakiś czas po dziecku

Fenomen naszych witaminek jest taki, że nawet największe odpady rynku matrymonialnego - pajeety, nigeryjczycy czy inni portugalczycy o 1,50 wzrostu uchodzą za jakieś super osiągnięcie "bo zagraniczny". Podejrzewam że polki wolałaby nawet psa od polaka - byleby był
  • Odpowiedz
@Khebib: grzeczniej przychlaście. ale jak już o niemczech mowa, to zapoznaj się lepiej ze statystkami iq na świecie, gdzie okazuje się, że jesteś głupszy niż przeciętny niemiec. p0laki... xD
  • Odpowiedz
@Khebib: dawaj te statystyki dla Polski czy Europy dla dzieci z mieszanych związków,

Bo coś mi się wydaje że ci się poyebalo z imigrantami z Afryki bez kasy i pracy i se odpowiedziałeś że to kwestia koloru skóry :D no iq pewnie na tyle pozwoliło
  • Odpowiedz
@Cadfael: o patrz, a dziwnym trafem testy PISA, które są w praktyce testami inteligencji (podobnie jak SAT i inne takie wynalazki), od lat pokazują przewagę Polaków nad Niemcami. Tak czy inaczej dzięki za statystyki, co prawda o Lynnie i jego ekscesach wiele rzeczy można powiedzieć i jest to rozmowa na inną okazję, ale fakty co do Afryki się tu zgadzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poza tym,
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: w Europie takich statystyk dot. dzieci się jeszcze raczej nie prowadzi, bo czarnoskórych i podobnych związków nie było jak dotąd wystarczająco wiele, co zapewne zmieni się w przyszłości.

Nie potrzebne ci jednak dane dotyczące dzieci, do oszacowania wystarcza średnia inteligencja rodziców - dziedziczność stoi tu na poziomie minimum 50%, a większość reszty tłumaczy "unshared environment". Tutaj statystyki niestety nie pozostawiają suchej nitki na przynajmniej jednej ze stron takiego związku
  • Odpowiedz
@Cadfael: no widzisz, jeśli słabsze wyniki w nauce twoje i twoich potencjalnych dzieci, w porównaniu do średniej Polaków z dziada pradziada, to dla ciebie apgrejt, to ja nie mam zamiaru cię przekonywać, że jest inaczej ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: A widze po edicie, że gadasz głównie o przestępstwach, w tym przypadku ciężko o jakiekolwiek "nagłaśnianie", jeżeli są popełniane przez drugie+ pokolenia jak we Francji i/lub w krajach, które nie rejestrują pochodzenia sprawcy.

Faktem jest jednak, że niższe zdolności intelektualne bezpośrednio korelują z czynnikami prowadzącymi ludzi w stronę życia na marginesie, w tym zbrodni. Możemy stwierdzić, że to nie ma znaczenia i odpowiednie programy społeczne mogą temu w jakimś
  • Odpowiedz