Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +40
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
Aeciatko +125
Bardzo mnie zaskoczyliście odzewem na temat postawienia domu z prefabrykatów, którym się dziś pochwaliłem. Każdej osobie z osobna odpisałem, ale bardzo często pojawiał się temat ogólnych kosztów przy tego typu budowie, a jako że mam takie podsumowanie to chętnie się z wami tym podzielę.
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
W komentarzu wrzucę kilka zdjęć.
Jak każdy budynek tak i ten ma swoje plusy i minusy. Poza opinią jednego znajomego znałem, a w zasadzie znam tylko te z internetu, a
Ludzie w komentarzach mu piszą o jakichś płatnych reklamach u influencerów, reklamie w socjalach, chcą mu tłumaczyć zasady marketingu internetowego itp itd.
A on tylko napisał baita o jakichś ulotkach w klimacie januszersko-boomerskiego mentalu który wykopki uwielbiają prostować i cyk za darmo dotarł do kilku tysięcy mirków.
Wpis wisi na 1 miescu w gorących, kilkaset komentarzy nastukane a OP w komentarzach nie robi nic oprócz promowania tej swojej książki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
https://wykop.pl/wpis/77317317/ja-p------e-jakosc-swiadczonej-pracy-mlodych-osob-
#firma #praca #lodz #hr #pieniadze #damprace #ebook #historia #marketing #marketinginternetowy
Komentarz usunięty przez autora