Aktywne Wpisy

Plotkova99 +23
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Potem fakty i 32 lata doświadczenia.
#f1 #witajcienajmilsi
źródło: temp_file2337714376581554382
Pobierz@sEB-q:
źródło: I1NzuKdmaGszmkFJ
PobierzZałóżmy, że po tym wszystkim obaj kończą wyścig. Strata dla Lewisa? Żadna. Zwłaszcza że w przyszłym sezonie będzie gdzie indziej. Strata dla Maxa? Przy obecnej formie McLarena to być może tytuł. Więc był to raczej spryt zmieszany ze złośliwością.
Ale kręcenie teorii, że Lewis wjechał w Maxa tak, żeby tylko jemu przebić oponę to absurd. Zwłaszcza w
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Najmilszy_Maf1oso: Wydaje mi się że spodziewał się normalnej walki koło w koło na wyjściu, a nie tak głębokiej dive b---y i locka. Gardzę Hamiltonem ale tu Max o-----ł
@sEB-q: lewis jechał normalną linią wyścigową xD