Aktywne Wpisy

jatutylkopacze +176
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

25 lat temu zapytałem ojca co to za okrągłe naklejki na tirach. Powiedział nie wiem.
25 lat po tym zdarzeniu mój syn zapytał co to za naklejki na tirach. Powiedziałem nie wiem.
poproszę o wyjaśnienie żeby za 25 lat, mój syn nie powiedział mojemu wnukowi, nie wiem.
Pozdrawiam!
źródło: lkw-Geschwindigkeitsaufkleber-bedeutung-Bus-Wohnwagen
PobierzAle taguj #analfabetyzm
@JudzinStouner: dawaj jakiś wpis! Poczytałbym
źródło: 6bdb29cfcb386601e2eaabde5514a76137b65a2a0c3e10d1d125170c6c5316cd
Pobierz@Yawimaya: Tiry nie jeżdżą w Polsce 91 - 95, chyba, że z wielkiej górki. Max blokada prędkości jest 89-90 km/h. Ja np. w swoim będę miał 82.
@Artrix: że nie musisz, jeśli walisz tranzytem, przez kraj, np. Czechy. Ale jak już z przyczepą zwiedzasz Włochy, to jesteś w kraju docelowym i mogą się czepiać.
Generalnie jeżeli jesteś w obcym kraju samochodem to jesteś ich zakładnikiem.