Wpis z mikrobloga

Przepis z rozporządzenia "Obwieszczenie Ministra Infrastruktury i Budownictwa z dnia 27 października 2016 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu rozporządzenia Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia"
o treści:

§ 45 3. Dopuszczalne jest uczestniczenie w ruchu:

1) pojazdu wolnobieżnego, ciągnika rolniczego z maszyną zawieszaną i przyczepy specjalnej o szerokości nieprzekraczającej 3,00 m;

Mówi nam że kombajn może jechać z hederem nie większym niż 3m. Wpis poniżej na zdjęciu jest nierzetelny i manipuluje
Link
#prostest #strajk #strajkrolnikow #rolnicy #rolnictwo #warszawa #wroclaw #krakow #zniwa #kombajnboners #manipulacja
CrazyxDriver - Przepis z rozporządzenia "Obwieszczenie Ministra Infrastruktury i Budo...

źródło: obraz

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@CrazyxDriver a które kombajny mają header węższy niż 3 m ??? Robiłeś jakiekolwiek rozpoznanie ? 3,6 to standard. I nigdy nie byłem przeciwko rolnikom jeżdżącym w ten sposób zawsze się zjeżdżało z drogi, ale to rolnicy zaczęli kiedy w czasie protestu zwrócili się przeciw swoim rodakom. I zamiast utrudniać życie cwaniakom z wiejskiej gnębili blokadami zwykłych zjadaczy chelba pracujących na ich KRUS... mleko się wylało szacunku rolnicy w społeczeństwie długo nie
  • Odpowiedz
  • 0
@sEB-q nie o tym jest mój wpis. Mój wpis jest o rzetelności. Dotykasz technicznego tematu i powrzechności urządzeń.
Ale zapytam się ciebie jedna rzecz. Czy złożony heder jaką ma szerokość?
Również w swoim wpisie chce by zwrócić uwagę że sam fakt założonego hederu nie musi świadczyć o złamaniu przepisów.
  • Odpowiedz