Aktywne Wpisy
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Squirell_ +164
Ale bym pospała pod taką, jak w domku letniskowym na Mazurach w jakimś 2004
miała być merytoryczna opozycja a jedzą tylko żrą
@Lukardio: Ci co nie są u władzy są mało ważni bo to władzy trzeba patrzeć na ręce. Bo to władza ma wpływ na wszystko bo to oni są wyborem ludzi. Więc jak tam 100 obietnic?
Z zepsutego zachodu.
Brukselskim powietrzem. Tym samym co von der Layden.
@bombastick: ech przygłupie, wskaż mi gdzie ja sobie coś wmawiam lub piszę o kasie?
@dzidek_nowak: to komu tam będziecie patrzeć na ręce, kelnerom czy równo polewają?
sto razy lepiej niż 100 ustaw dr mentzele.
@Brakus @grim_fandango afera bo straszą upadającym zachodzie na którym nie da się żyć a sami tam wesoło baluja za unijne pieniądze. I jeszcze wielki obrońca gotówki co płaci karta.
Ale widać dla was to za skomplikowane.
@bombastick: jeśli możesz to powiedzieć o Konfederacji to tym bardziej możesz to powiedzieć o każdej innej partii więc to żaden minus względem innych.
@TenXen47: a Ty nadal używasz tego głupiego argumentu jak PiSowców "nie podoba Ci sie 500+ to nie bierz".
@TenXen47: sto razy? A wskażesz jakieś potwierdzenie tego? Czy zwyczajnie napisałeś to co ci się w główce wydaje?