@NiewyregulowanyMonitor Jak rozmawiać z pracownikiem Chce podwyżkę - w---------j Jakieś bonusy? - w---------j Poproszę spontaniczny urlop - w---------j Mogę dzisiaj wcześniej wyjść -
@NiewyregulowanyMonitor: dorośli ludzie podpisują umowę o świadczeniu usługi pracy, jedna strona wymaga wykonywania umowy - druga strona "w---------j". Czy wy jesteście normalni? Oczywiście tylko na obrazku tak napiszecie a w rzeczywistości to albo "uszanowanko kierowniku złoty" albo bezrobocie i siedzienie na wykopie bo z każdej roboty wywalają.
@inflacja_biedaku: jesteś głupi czy udajesz? Podpisuję świadczyć konkretną pracę. Jak coś wykracza poza to, to nie leży w mojej gestii, więc tego nie robię. Chłop, co mema nie zrozumiał (✌゚∀゚)☞
@NiewyregulowanyMonitor też kiedyś miałem takie podejście. Odkąd je zmieniłem na bycie produktywnym i ogólne staranie się to zarabiam tyle, że jestem w stanie się bez problemu sam utrzymać.
@dymitrop według świata wykopków każda firma to januszex :) Inny problem jest taki, że pracowników nigdy nie zadowolisz. Nawet jak będą zarabiali wyraźnie powyżej średniej w danej branży i będą dostawali benefity to i tak znajdą siebie powód do narzekania jak chociażby popsuty ekspres do kawy i wina będą obarczać szefa i nazywać go janussexem bo szef nie zesrał się na różowo i nie pobiegł czym prędzej kupić nowy ekspres ;)
Jak rozmawiać z pracownikiem
Chce podwyżkę - w---------j
Jakieś bonusy? - w---------j
Poproszę spontaniczny urlop - w---------j
Mogę dzisiaj wcześniej wyjść -
źródło: latest
PobierzInny problem jest taki, że pracowników nigdy nie zadowolisz. Nawet jak będą zarabiali wyraźnie powyżej średniej w danej branży i będą dostawali benefity to i tak znajdą siebie powód do narzekania jak chociażby popsuty ekspres do kawy i wina będą obarczać szefa i nazywać go janussexem bo szef nie zesrał się na różowo i nie pobiegł czym prędzej kupić nowy ekspres ;)