Wpis z mikrobloga

W którym momencie kanał, który wstawiał w miarę merytoryczne treści, a nagranie filmu o Nitrozyniaku było pojedynczym, ale sensownym od nich odskokiem stał się kolejnym g---o-kanałem narzekającym na młodych, "lewaków" i robiącym Chada z odklejusa Brauna? To jakieś collabo z "Dla Pieniędzy"?
#famemma #polskiyoutube
9Japko9 - W którym momencie kanał, który wstawiał w miarę merytoryczne treści,  a nag...

źródło: nasd

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@9Japko9: Jak tam lubie zadymiarza Brauna to masz rację, ten kanał przypomina te filmiki z zachodu jak być silnym mężczyzną lub monologi jakiegoś fana andrew tate'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@Bialy7665: jeden film tego typu niedawno oglądałem i było czuć tak zwane starcze pierd0lenie skierowane do konkretnej grupy odbiorców
@GIGANIETOPER wcześniej było dużo filmów z tematów ogólnych, psychologicznych, które nie targetowały konkretnej grupy społecznej w sposób jak tutaj, a teraz jest jakaś polityczna papka
  • Odpowiedz
  • 1
@Bialy7665: ile według Ciebie mam filmów obejrzeć, żeby móc to napisać? Coś tam obejrzałem, a po samych miniaturkach można też wysnuć wnioski. Na przykład takiego Atora nie trzeba oglądać pierwszy raz od dwóch lat, żeby uznać, ze dalej jest odklejonym szurem.
9Japko9 - @Bialy7665: ile według Ciebie mam filmów obejrzeć, żeby móc to napisać? Coś...

źródło: nasd

Pobierz
  • Odpowiedz