Aktywne Wpisy
Linnior88 +194
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
cytmirka +79
Z Dalią była szybka akcja. Dodałam ogłoszenie, że szukam domu (nawet tymczasowego), post miał kilka tysięcy udostępnień, udostępnił nawet jakiś gość z dużymi zasięgami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
Pracownicy Beskidzkich patrzacy na popularnosc paluszkow w ostatnich dniach gdy sie okazuje ze zamiast pracowac na pol etatu za ta sama pensje beda musieli cale wakacje j---ć nadgodziny zeby wyrobić z produkcją
a ty napisałeś jakby dostawali kasę za nic.
XD
zwolnienia grupowe oraz obowiązki wynikające z tego są dla pracodawcy droższe niż utrzymanie zatrudnienia,
a taka firma jest bankowo ubezpieczona od utraconego dochodu
ale tak #!$%@? dobry pan janusz zadba o areczka XDDD
ten sam pan janusz co #!$%@? całą premię jak ktoś weźmie jeden dzień l4 zatrudniając w zakładzie pracy chronionej inwalidów XD
przypominam że wy i was plusujący macie prawa wyborcze ( ͡°
Serio.
To wszystko po tym pożarze to jest akcja promocyjna paluszków.
Założę się, że wszystko wykalkulowane.
To, że pracodawca płaci, jak jest zastój nie z winy pracownika - serio, kogoś to szokuje i bije mu brawa, że będzie płacił? Na pewno jakieś ubezpieczenie ma dobre, a
@Hylfnur: wystarczy nie myśleć 0,1, tylko dostrzegać szarości. Beskidzkie to taka ewidentna szarość, gdzie właściciel wykazał sie choć mógł zrobić wszystko po najmniejszej linii oporu z korzyścią
@DrCieplak: @ohjohny @izka715: Tak, to tam, Osiek koło Oświęcimia. To nie tylko hotel, ale cały kompleks basenowy, spa, restauracja etc. W ciepłych okresach, a zwłaszcza w weekendy, wieczne tłumy i kolejka do wejścia na obiekt.