Wpis z mikrobloga

#4konserwy Pora rozprawić się z kłamstwem powtarzanym 1000 razy:

PiS nawpuszczal ciapakow i muzułmanów

Większośc z nich była na kontraktach do pracy i byli to hindusi i z Bangladeszu pracownicy, którzy w dużej większości już do siebie wrócili :D
nikt tu sobie nie wjechał za pisu na siedzenie na socjalu.
Taki Kazachstan jest w większości krajem muzułmańskim, a nie porównałbym go nigdy do tych muzułmańskich i afrykańskich, które są sprowadzane do europy. #polityka
fullversion - #4konserwy Pora rozprawić się z kłamstwem powtarzanym 1000 razy:

PiS ...

źródło: liczba-zezwoleń-i-oświadczeń-4-700x638

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@stefan_pmp: nie chce mi się szukać konkretnych danych tylko wkleiłem te w miare świeże, które były najszybciej do znalezienia w wyszukiwarce. Bo i tak wiem, że na 2023 były takie same.
  • Odpowiedz
@fullversion: btw. nawet tak prostą rzecz s----------ś, bo 10 sekund na stronie GUS i w 2022 i 2023 był duży spadek w wydawaniu pozwoleń o pracę więc twój trend c---a się utrzymał, tylko spadł na ryj. Co rzeczywiście by lepiej pasowało pod twoją tezę, ale pisowcy to przygłupy i nawet w prostej przeklejce z GUS to wychodzi
  • Odpowiedz
  • 0
@stefan_pmp: chłopcze, ja piszę o krajach pochodzenia a nie o liczbie. Więc wsiądź na rower i popedałuj po rozum do głowy. Dlatego w odpowiedzi na swój wpis podałem, że zachód europy to jakieś afganistany czy inna czarna afryka. A nie indie i bangladesz z waszą narracją, ze to takie same kraje muzułmańskie. I jedni przyjeżdżają do pracy a innych się sprowadza by ciągnęli socjal.
Jakoś nie widziałem murzynów na budowach
  • Odpowiedz
  • 0
@stefan_pmp: o toś się teraz odniósł merytorycznie. I kto tu jest przygłupem skoro to ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz i ssiesz o jakieś liczby a nie kraj pochodzenia, o którym ja piszę.
Zrób se swój wpis i tam dyskutuj o liczbach, a tu nie śmieć.
  • Odpowiedz