Wpis z mikrobloga

Jak nastroje na wykopie, bo od czasu jak dołączyłem na ten kanał na telegramie to widzę, że euforia spadła fest i ludzie piszą że stracili zaufanie i sprzedają swoje tokeniki, bo nagrody z pota wygrywają devowie

#kryptowaluty #leprechaun #shitcoin
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@andrzeju1: Ja tam dalej mam ładny % i trzymam. To ma dopiero 2 miesiące a ile powstaje gowien, które wystrzeliwują w kosmos. I czasem trzeba czekać i rok czasu zanim zrobi 20x więc czekam

Zresztą to jest 3 raz kiedy ma umrzeć i być koniec lepreszona. I tak będzie za każdym razem
  • Odpowiedz
@andrzeju1 tu już znawcy kilka razy twierdzili że token umarł a potem okazywało się że jednak nie xD Ja trzymam i spokojnie czekam, już raz sprzedałem gdy była deprecha na telegramie po rozbiciu pota i cofka do 50k mcap, potem żałowałem bo odbiło kilka razy a też wydawało się że lpc już zdechł
  • Odpowiedz
  • 4
@leprikon84: aha no to fajno, naganiałeś tutaj wszystkich, że super sprawa że game changer, kilka dni temu prawie 10 wpisów w 24h zrobiłeś i teraz sie przyznajesz, że wysprzedałeś? To bardzo brzydko z Twojej strony. To jak tyle zarobiłeś i się "scashowałeś" to proszę mi oddać moje 21zł i jeszcze dodatkowe 37 groszy za poniesione straty moralne
  • Odpowiedz