Wpis z mikrobloga

Wstawiam dopiero dzisiaj, bo w sobotę i niedzielę dużo zajęć, a teraz mam chwilę przestoju.

Zdobyłem niepodważalne dowody na istnienie @Adamfabiarz. Podjechałem #skoda, żeby go nie spłoszyć.
Niestety spotkanie tylko w przelocie. Nie było nawet czasu zapytać "powiedz coś po fabiarzowemu".
Może następnym razem uda się go wsadzić za kierownicę tego potwora ze 150KM pod maską albo Tesli. ;)

Sorry, że musiałeś na mnie trochę poczekać. Mam nadzieję, że zdążyliście na ten pogrzeb. :)

To zaszczyt brać udział w uniwersum wykopu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://wykop.pl/wpis/77282491/ale-mam-dzisiaj-potrojnie-dobry-dzien-1-jade-na-2-
https://wykop.pl/wpis/77285823/samochody-motoryzacja-swieta-prezent-prezenty-prac

#samochody #motoryzacja #fabia #glupiewykopowezabawy
Yelonek - Wstawiam dopiero dzisiaj, bo w sobotę i niedzielę dużo zajęć, a teraz mam c...

źródło: image

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podjechałem #skoda, żeby go nie spłoszyć.

@Yelonek:

kurdę jak polowanie na jakieś jelenie w lesie :D czyli oficjalnie potwierdzasz istnienie AdamFabiarz i jego skody?
  • Odpowiedz
  • 5
kurdę jak polowanie na jakieś jelenie w lesie :D

@r5678: Miałem dobrą przynęte. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

czyli oficjalnie potwierdzasz
  • Odpowiedz
@Yelonek: Pozdrawiam ^^

Tak, odstawiłem panią pasażerkę z blabla na cmentarz w Gdańsku pół godziny przed rozpoczęciem ceremonii pogrzebowej. Dała mi jeszcze 10 zł napiwku, to w sumie zapłaciła 110 zł (a tymczasem na paliwo Poznań - Gdańsk wydałem 60 zł).

Piękna Octavia, jak będę już potężnym CEO to też za X lat kupię sobie Octavię (1.5 TSI 115 KM
  • Odpowiedz
  • 1
Zamówię jakieś gadżety z allegro i też zrobię zarzutkę na @Adamfabiarz jak będzie w Wawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: Moje były oryginalne zafoliowane z salonu od kupna #skoda. Nie wiem czy nie wyczuje podróbek. :P
  • Odpowiedz
@cwlmod:
W październiku będę robić biznes w Warszawie. Po czapkę z napisem Skoda podjechałbym i na drugi koniec Warszawy ;) Oczywiście nie przyjechałbym z pustymi rękoma i miałbym ze sobą drobny upominek ^^

@Yelonek
  • Odpowiedz
@GeDox: Kolego, z całym szacunkiem, niby darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, ale jednak ja tak samo jak nie kupuję używanych samochodów, tak samo staram się nie przyjmować używanych rzeczy ^^ A tym bardziej teraz, gdy jestem prezesem posiadającym spółki w Polsce, Holandii i Ukrainie, a na dniach ruszam z niemiecką.
  • Odpowiedz
@Adamfabiarz:

Po czapkę z napisem Skoda podjechałbym i na drugi koniec Warszawy ;)

Jak będziesz w sierpniu w zachodniopomorskim to może się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw masz outfit jak mój kumpel, też prezes, tylko saabiarz xD
  • Odpowiedz