Aktywne Wpisy

masternodeBTC +578
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami
Od 4 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się swoimi pomysłami

SilesianPill +69
Dolny Śląsk na południe i na zachód od Wrocławia jest jeszcze większą umieralnią niż myślałem.
#nieruchomosci #demografia #ekonomia #polska #wroclaw #ciekawostki #pracbaza
#nieruchomosci #demografia #ekonomia #polska #wroclaw #ciekawostki #pracbaza

źródło: temp_file7555826350793472565
Pobierz
Mamy we Wrocławiu jakieś darmowe ścianki wspinaczkowe na otwartym powietrzu jak to ma miejsce w innych miastach?
#wroclaw #wspinaczka #viaferrata
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@marsjanin2012: a zszedł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i ile taka przyjemność kosztuje?
źródło: 800px-2017_Poci%C4%85g_do_nieba_we_Wroc%C5%82awiu
PobierzA i daje slawe i rozglos. Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@marsjanin2012: ja myślałem że wrocławscy policjanci to na dzień dobry odpalają tasery
źródło: obraz
Pobierz@mirko_anonim: najbliżej Wrocławia co polecasz?
@marsjanin2012: e no co ty, Iglica to tak 20 minut zabawy tylko MAX
@mirko_anonim: gdzie na przykład?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi