Aktywne Wpisy
Tyrande +17
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +41
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
#nieruchomosci #krakow
A może to jakaś przykrywka i prowadzą usługi dodatkowe w stylu - noc w apartamencie z naszą agentką lub masaż z finiszem?
Ciekawe co ciekawego się można dowiedzieć.
Jak szukać na OLX? :)
Ten 1k taki test na debili xD
@vartan: na studiach pracowałem jako pośrednik przez chwilę. Są systemy (wtedy były, to teraz już pewnie poszło to dalej) które po płatnym API kolekcjonują ci nowo
Proszę to po prostu powiedzieć i patrzeć na reakcję. Dla sprzedających , pamiętajcie żeby nigdy nie podpisywać umowy na wyłączność. NIGDY.
-jakie ma pan kwalifikacje?
-nie mam swojego mieszkania i wynajmuję niż siódme w ciągu dwóch lat.
Co za chlory, na takie robaki to tylko wór do jeziora.
Działki i wyszło po kontakcie z właścicielka ze to pośrednik tak nią zakręcił. Ze mną pośrednik próbował podobnych sztuczek ale wszystko odbiło się od notariusza (idiotka próbowała
Udzielać porad prawnych jakie dokumenty są potrzebne jednak wyszło ze się nie