Wpis z mikrobloga

Pewne biuro pośrednictwa z Krakowa wprowadziło sobie usługę, że można sobie pogadać z agentem od nich na tematy związane ze sprzedażą lub wynajmem nieruchomości. Jednorazowe spotkanie to koszt 1k brutto xD

#nieruchomosci #krakow
majkel88 - Pewne biuro pośrednictwa z Krakowa wprowadziło sobie usługę, że można sobi...

źródło: xdd

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Metylo: dobrze, że na regulacji akurat. Tj są - żeby być właścicielem agencji musisz mieć szkole chyba żeby to sobą firmowac. Regulacja do usunięcia.
Ten 1k taki test na debili xD

Ciekawe co ciekawego się można dowiedzieć.

Jak szukać na OLX? :)

@vartan: na studiach pracowałem jako pośrednik przez chwilę. Są systemy (wtedy były, to teraz już pewnie poszło to dalej) które po płatnym API kolekcjonują ci nowo
mojwykopowylogin - @Metylo: dobrze, że na regulacji akurat. Tj są - żeby być właścici...

źródło: test-na-glupote-wloz-700zl-wyjmij-500-plus-automat-maszyna

Pobierz
  • Odpowiedz
@majkel88 pamiętajcie, że odpowiadając na ofertę sprzedaży pośrednika NIE macie obowiązku podpisywać z nimi umowy. Odmowa pokazania lokalu jest działaniem na szkodę mocodawcy pośrednika, który ma z nim umowę.
Proszę to po prostu powiedzieć i patrzeć na reakcję. Dla sprzedających , pamiętajcie żeby nigdy nie podpisywać umowy na wyłączność. NIGDY.
  • Odpowiedz
@majkel88: zdziwie Cie ale ja np chetnie bym zaplacil gdybym wiedzial ze ktos jest faktycznie specjalista. Dokladnie w tym momencie mam dwia mieszkania do ogarniecia i zastanawiam sie co z nimi zrobic. I chetnie bym pogadal z kims kto zna rynek nieruchomosci w moim miescie zna ceny sprzedazy i trendy w mojej okolicy i standardzie, wie za ile moge wynajac, doradzi krotko / dlugoterminowy doradzi do jakiego standardu wykanczac (ile
  • Odpowiedz
@adr260 pewnie masz rację. Ale w sumie ten post mnie zainspirował poszukam. Jestem z Wawy rynek duży może jest ktoś sensowny kto oferuje takie usługi
  • Odpowiedz
@banciur: jak chcesz wiedzieć za ile możesz sprzedać mieszkanie to bierzesz rzeczoznawcę . Niestety ale bardziej pomocni są śniadzi sprzedawcy garnków niż ta cholota. Ja się bujam kolejny miesiąc z zakupem
Działki i wyszło po kontakcie z właścicielka ze to pośrednik tak nią zakręcił. Ze mną pośrednik próbował podobnych sztuczek ale wszystko odbiło się od notariusza (idiotka próbowała
Udzielać porad prawnych jakie dokumenty są potrzebne jednak wyszło ze się nie
  • Odpowiedz