Aktywne Wpisy
Amigoyamigo +212
A pamietacie jak alicja bachleda curuś dała d--y farrellowi? Farrel znany w hollywood jako dziwkarz, degenerat, ćpun. Nawet matka bachledy chwaliła się zięciem w wywiadach. No ale wiadomo, kopnął w dupę p0lkę i pojawił się on-polski cuckold. Bez zastanowiejnia przygarnal bekarta pod swe skrzydla ale byl niewystarczajacy dla alicji. Gortat po ich relacji zalil sie, ze ciagle go poprawiala, ze zachowuje sie nie tak jakby sobie tego zyczyla itd. jak widzicie panowie,

źródło: 17521557152055215617661952081588
Pobierz
anoysath +976
W nowym jeszcze nieopublikowanym wywiadzie Denis Villeneuve zdradził, że Christian Bale dołączył do obsady filmu, żeby wcielić się w Wielkiego Czerwia Pustyni. Przygotowując się do swojej roli Bale musiał przytyć ponad 100 tysięcy ton. Żeby tego dokonać spożywał wysokolaryczne posiłki o łącznej ilości 770 miliardów kalorii.
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film

źródło: temp_file1382434431088697759
Pobierz
Jak maksymalnie zaoszczędzić czas i wysiłek spędzony na wycieraniu kurzu z półek i powierzchni, szczególnie tych trudno dostępnych?
Mam wiele sprzętów, które jako singlowi pozwalają mi oszczędzić czas spędzony na zajmowaniu się mieszkaniem: zmywarka (codziennie), pralka i suszarka (1-2 razy w tygodniu), odkurzacz typu Roomba (co 2 dni), duży odkurzacz z mopem (raz na tydzień), szczelny kosz zgniatający śmieci, a do tego oczyszczacze powietrza i wentylatory. W przypadku domu i ogrodu może dojść jeszcze robot koszący.
To, co zabiera mi dużo czasu (poza przygotowaniem posiłków), to właśnie ścieranie tego kurzu. Staram się nie trzymać zbyt wielu rzeczy na zewnątrz, mam ręczny odkurzacz i jakieś zmiotki, ale to niewiele daje. Czy są tu jakieś dobre protipy albo innowacyjne sprzęty? #pytanie #sprzatanie #dom #mieszkanie #kurz #agd #zakupy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 1200x1200
PobierzPlus oczyszczacz powietrza pewnie ale sama nie mam to nie wiem.
źródło: IMG_3618
Pobierz