Wpis z mikrobloga

#wojna #ukraina #rosja #ewazajaczkowska #zwiazki

Jako że konfiara nie wie że źródło problemu napychania nielegalnych na Unię leży u zbrodniarza wojennego w rosji w moskie a nie w Brukseli i że putin ma siedzieć w więzieniu, zresztą nie tylko za gwałty ale też za bombardowanie szpitali dziecięcych czy choćby jak ostatnio placu zabaw na Ukrainie, powinien siedzieć wraz z ruskimi narracjami które albo nie rozumieją jak Ewcia albo celowo próbują ukierunkować problem na nie właściwy punkt w 2024.

Potężna katoliczka na której mucha nie siada ale bolce już chyba częściej? bo ślub w 2020 a pierwszy potomek to był chyba już długo długo wcześniej? bo jeszcze ja pamiętam oburzenie na pytania z kim ma? Nic nie mam do rozwiązłości tylko nie podoba mi się czasem mylne opakowanie, dlatego zastanawiam się który z następnych przybyszów przysyłanych przez rosjan na granicę wschodnią lub już w głąb mógłby jej wydatnie pomóc? #polityka
Toreo - #wojna #ukraina #rosja #ewazajaczkowska #związki

Jako że konfiara nie wie że...

źródło: Gównoputina

Pobierz

Który rusek lub pro-rusek wysłany na grancie przez putina pomógłby Ewie Z. najlepiej?

• drzemka Janusz Korwin-Mikke 19.0% (40)
  • Koń Ławrow 25.6% (54)
  • Szczepan Wójcik 2.4% (5)
  • Zadowoliłaby się każdym z Oreintu 41.2% (87)
  • Inna odpowiedź 11.8% (25)

Oddanych głosów: 211

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Toreo:

Jako że konfiara nie wie że źródło problemu napychania nielegalnych na Unię leży u zbrodniarza wojennego w rosji w moskie a nie w Brukseli

jak dobrze, że Bruksela temu przeciwdziała, a nie czekaj( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 16
@piratestorm: Już jednego koleszki tu dziś pytałem jakie ma inne rozwiązania, także jak chcesz to pisz śmiało co Ty byś zrobił:) z nielegalnymi przesyłanymi tu przez ruskich.
  • Odpowiedz
  • 3
@Mariaci: Następny mnie rozszyfrował, wszędzie widzisz.. już płatnych troili?...ach to potężne PO!:) 1010101010101010101 XD Koalicja 13 Grudnia!
  • Odpowiedz
  • 1
@DonTadeo: Zobacz rzeczywiście( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli jednak pamięć całkiem dobra;) Konfiarze lubią cofać się i wypominać innym ich rozwiązania a tu z 2015;

Ewuniu dlaczego nie napiszesz, że masz dziecko, ojciec nieznany, utrzymujesz sie z zasiłku i wcale nie pracujesz jako nauczycielka? Denerwuje mnie takie podejście do polityki.
  • Odpowiedz
  • 0
Gwałty dokonywane przez inżynierów od 2015

@Lord_Apatii_i_Depresji: ja bym jednak gwałtami znacznie dalej sięgał... i nie tylko ograniczał ich do inżynierów, na Ukrainie są przez ruskich gwałcone np. kobiety w ciąży.
  • Odpowiedz
@Toreo:

Jako że konfiara nie wie że źródło problemu napychania nielegalnych na Unię leży u zbrodniarza wojennego w rosji

No tak, ale z tym można było sobie poradzić, zawracając pontony i inżynierów. Europejczycy zasługują na to co spotyka ich w tej chwili, myślę że niejedna osoba która trzymała kiedyś tabliczkę refugees welcome doświadczyła już dotyku opaleńca XD - i bardzo dobrze, europejczycy powinni być #!$%@? przez inżynierów, ja to nawet
  • Odpowiedz
  • 1
z nią podzielił chorobami wenerycznymi, jak na konserwatywnego patriotę przystało

@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Nie mogło być inaczej ale grunt to frunt! jak to mówią stare baby u dentysty robiące jedynkę a Ewcina w niczym nieskazitelnej bieli jak do ślubu przy przemówieniu a to z zewnątrz może być takie mylące wszystko.
  • Odpowiedz