Wpis z mikrobloga

Po rocznym używaniu #tinder usunąłem to g---o miałem może kilka par na podrasowanym mocno zdj, z czego większość nie odpisała jak już jakaś odpisała to po wymianie 2-3 wiadomości ghost. Jeśli udało mi się spotkać z jakams laska z Tindera (niezwykle ciężko było mi wyciągnąć tam laske na spotkanie bo praca szkoła, brak czasu czy, nie znamy sie popiszmy trochę) nie było ich wiele może 3 dosłownie. Były to laski mocno przeciętne 4-5/10, lepszy efekt miałem pisząc do losowych lasek na fb większy wybór i lepszej jakość, to po godzinie maks spotkanie się skończyło typu telefon od przyjaciółki że musi lecieć albo coś, drugiego nie było bo para usunięta albo fajny ze mnie facet ale to nie to. Może przez to że mieszkam w powiatowym i tam na każdą laska przypada 20 facetów,i to nie przecietniacy tylko Oskarki 7/10.
Więc jak nie jesteś Chadem mieszkasz w powiatowym to nie masz tam czego szukać konkurencja jest tak duża że przepadniesz w Morzu Chadów i Spermiarzy.
#blackpill #przegryw #p0lka #tinder #zwiazek
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678: ja od listopada miałem 21 spotkań z neta z czego z tindera 0, parę mnie tylko wystawiło zazwyczaj godzinę przed spotkaniem, ale akurat dwukrotnie ogarnąłem inna w zamian za tinderowe xD
  • Odpowiedz
@Geralt678 polecem przelecieć się na Filipiny. Tam będziesz chadem i tinder będzie śmigać jak szalony. Poza tym warto baaaardzo mocno zboostowac sobie foty. Laski kłamią non stop na fotach, więc czemu mamy robic inaczej? Pozdrawiam cieplutko ;)
  • Odpowiedz
@Geralt678: a myślisz, że w dużych miastach jest lepiej ?
Ja jestem z Wrocławia i mam wrażenie, że tu faceci są gotowi płacić za możliwość rozmowy z kobieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Rynek matrymonialny jest spieprzony bo jest za dużo facetow w stosunku do liczby do kobiet ,a w dodatku kobiety dużo rzadziej korzystają z aplikacji randkowych
  • Odpowiedz
@Maxior99: jak laska zaczyna mnie obserwować i lajkuje mi jakieś zdjecie to co tu jest creepy? no insta lepszy bo widzisz, czy laska jest jakkolwiek zainteresowana bo tez Cie obserwuje, z drugiej strony trafia sie duzo zajetych laske, bo "ciekawe czy go skads znam"
  • Odpowiedz