Aktywne Wpisy
Maurelius +463
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
makamele +26
Rozwala mnie to jak millenialsom ciezko przyznac, ze mieli latwiej w budowaniu majatku od GenZ
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
Codziennie nowe postępy armii rosyjskiej.
#ukraina
Oj zanim ,,padnie,, to jeszcze wiele setek kacapow zginie, tutaj jest na razie strefa żółta.
@groznaglizda303: Chyba w czasach ZSRR. Teraz z ich obecną demografią to w gospodarce brakuje im około 5 mln ludzi. Gdyby nie ich problemy demograficzne, to nie werbowali by najemników z Afryki czy innego Bangladeszu, tylko by zrobili masową mobilizację kilku mln ludzi. Ale tego nie robią, bo się boją że gospodarka przez to siadnie, no i opór społeczny. Zobacz że teraz
nope, to strefa gdzie teren nie jest kontrolowany w 100% przez żadną ze stron. Jak np te wyspy na dnieprze, albo miejsca gdzie prowadzone są walki itp. a nie teren zdobyty. Zdobycz, to kolor czerwony/niebieski gdzie wojska którejś ze stron ustanowiły swoja kontrole.
Eh coraz więcej amatorów pcha sie do osintu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Dałnie wiem ze bierzesz ruskie mapki, których toczace sie walki oznaczają jako swoje zdobycze. Na wszystkich innych mapach te tereny są oznaczone jako szara strefa .
Ale co tu dyskutować z 1 miesięcznym troll kontem elo.
Pisałem na początku roku a niektórzy jeszcze wcześniej, że tak to będzie wyglądać,