Aktywne Wpisy

mirko_anonim +59
✨️ Jak podróż dookoła świata zrujnowała moje marzenia o rodzinie i domu Ⓘ
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas

solejukowski +222
21 LAT OD PREMIERY PIERWSZEGO ODCINKA "ZAGUBIONYCH". SERIAL. KTÓRY ZMIENIŁ TELEWIZJĘ. NA ZAWSZE
No przecież to był kosmos. 2004 rok, ABC wypuszcza pierwszy odcinek i nagle telewizja przestaje być taka sama. „Lost” to był event, rozmowy w szkole, na uczelni, w pracy. Wszyscy mieli teorie. Smok? Obcy? Eksperyment rządowy? A może, hehe, czyściec? To była epopeja w odcinkach, cliffhanger gonił cliffhanger, a fora internetowe pękały od analiz. Bo jeszcze istniały.
Piękny to był czas.
Jasne,
No przecież to był kosmos. 2004 rok, ABC wypuszcza pierwszy odcinek i nagle telewizja przestaje być taka sama. „Lost” to był event, rozmowy w szkole, na uczelni, w pracy. Wszyscy mieli teorie. Smok? Obcy? Eksperyment rządowy? A może, hehe, czyściec? To była epopeja w odcinkach, cliffhanger gonił cliffhanger, a fora internetowe pękały od analiz. Bo jeszcze istniały.
Piękny to był czas.
Jasne,
źródło: temp_file5335285346163250174
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
@Mistymay: badań opartych na ankietach wypełnianych przez same kobiety. Jak ktoś ma z czymś duży problem, to często na zewnątrz go chowa, żeby się nie wyróżniać. I taka samotna singielka może się przedstawiać jako królowa życia, która ma co chciała i planowała, a w domu płakać w poduszkę i pić z żalu, że nikogo nie ma i przegrała
1. Nigdzie nie napisałem, że tak nie jest
2. Potrafisz pisać po polsku, czy musisz dodawać te idiotyczne wstawki po angielsku?
Gadasz dosłownie tak jak jedna moja ex xD Co ciekawe potem jak mnie olała to zaszla sobie w ciążę z poważniejszym mężczyzną. Poważny mężczyzna z charakterem porzucił ją w zagrożonej ciąży i zaszczycił ją darem samotnego
Eh widać, że różowa jeszcze nie kuma, o co biega, podstawą przyciągania jest zapach, a nie atrakcyjność fizyczna.
A wy sobie robicie pod górkę, ustawiając jakieś sztuczne kryteria, zamiast skupić się na tym co najważniejsze.
Cały czas zadowalacie się facetami na chwilę, a ignorujecie mężczyzn dobrze rokujących.
Pchacie się wszystkie do pięciu wielkich
Albo masowo zaczną się powroty do rodziców.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@retarded_pixel: ale to Ty antycypujesz zapewne po swoich doświadczeniach życiowych - natomiast zaręczam Cię, że w naszym kraju jest całe mnóstwo osób które sobie mają spłacone małe
@olokynsims: miłość bezinteresowna to jest miłość matki do dziecka, albo osoby wierzącej do boga
transakcyjna natura miłości damsko - męskiej w roku 2024 to zupełnie inna para kaloszy