Aktywne Wpisy

BornToDie69 +6
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja

źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
sprite +867
chce przeprowadzić się do Wrocławia ale nie do końca, wolałbym jakieś okoliczne miasteczko, mniejsze, nowoczesne, z mniejszymi cenami nieruchomości, w miarę przystępnym dojazdem do Wrocławia (może być z 30km), co polecicie?
Aktualnie mieszkam w dużym mieście gdzie obok mam właśnie mniejsze miasteczko w którym inwestuje, mam firmę i chciałbym zbudować coś podobnego ale właśnie wokół Wrocławia jednak przeniesienie całości do dużego miasta wiąże się ze zbyt dużymi kosztami stąd zależy mi na tym aby znaleźć coś wokół komfortowego
#wroclaw #olesnica
@MekaS: no i znalezione
Ale właśnie w górę Wrocławia mi najbardziej komfortowo, później w prawo góra, a później w prawo
Oleśnica źle mi się kojarzy, jeszcze Brzeg rozważałem
@Lonate: To ukraińskie miasto xD
@MekaS: ja bym wynajął mieszkanie na rok, tak aby mieć doświadczenie z każdą porą roku, pomieszkał, i wtedy zdecydował czy chcę tutaj mieszkać, robić interesy, pić colę i jeść pizzę...
Masz stara 5 i autostradę
Pociąg i busy