Wpis z mikrobloga

@Stalionnn: zamiast posypać głowę popiołem to odwraca kota ogonem i zgrywa ofiarę. Jeszcze pokonana “własna bronią” - czyli lewackim cancel culture. Mam nadzieję że odejdzie w zapomnienie. Nie ma innych dzid do prowadzenia programów śniadaniowych?
  • Odpowiedz
@Stalionnn: A w jaki sposób obrażała? Przecież teraz wiemy, że dochodzi do licznych nadużyć na granicy, łamane jest prawo, a nawet mamy filmiki, które dowodzą, że na granicy w służbach jest dużo patusów.
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar: Przecież na granicy to oni powinni walić w tą dzicz z ostrej po jednym ostrzegawczym, a ew. aktywiszcza zawozić do lasu i likwidować jak najemników. I właśnie powinni brać największych patusów, którzy się nie będą się przejmowali opinią lewactwa.
  • Odpowiedz
nazywała ich m in “mordercami”. Mocne słowa, powinna za nie odpowiedzieć

@alaskan_pipeline: Może mocne, ale prawdziwe. W wyniku działania naszych służb zginęła masa ludzi na granicy.

Przecież na granicy to oni powinni walić w tą dzicz z ostrej po jednym ostrzegawczym, a ew. aktywiszcza zawozić do lasu i likwidować jak najemników. I właśnie powinni brać największych patusów, którzy się nie będą się przejmowali opinią lewactwa.

@tellet: Tak, dodatkowo
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar: a wytłumacz mi jeszcze, czemu mamy zwalniać więźniów i dawać im b--ń? I jak to połączyłeś z najeźdźcami skaczącymi przez granicę, do których powinno się strzelać?
Gdyby w '39 helmut schował karabin i zdjął hełm, to zgodnie z twoją logiką, bez wystrzału mógłby sobie wejść i zaanektować co mu się podoba.
  • Odpowiedz
a wytłumacz mi jeszcze, czemu mamy zwalniać więźniów i dawać im b--ń? I jak to połączyłeś z najeźdźcami skaczącymi przez granicę, do których powinno się strzelać?

Gdyby w '39 helmut schował karabin i zdjął hełm, to zgodnie z twoją logiką, bez wystrzału mógłby sobie wejść i zaanektować co mu się podoba.

@tellet: Odpowiadam w dosłownie taki sam edgy boomerski sposób.
  • Odpowiedz
idzę mocne problemy z myśleniem i ciągiem przyczynowo skutkowym. Debil albo troll, tak czy inaczej nie ma sensu ciągnąć tej dyskusji

@alaskan_pipeline: Tutaj nie ma żadnych kwestii, które dotyczyłyby bezpośrednio "myślenia" i "ciągu przyczynowo-skutkowego".

Służby po obu stronach wypychały ludzi, którzy prosili o azyl i w wyniku działania służb obu państw ludzie umierali na granicy. Mordercy to ludzie, którzy powodują śmierć innych osób, więc wszystko pasuje.
  • Odpowiedz