Aktywne Wpisy
PannaBezSpiny +13
On jeszcze śpi. Jeszcze nie wie że ma obiad do zrobienia . zostawiłam instrukcję.

źródło: temp_file6029805897712446631
Pobierz
#antynatalizm nie rob dzieci, jesli nie masz:
- pieknego, dobrze wyposazonego mieszkania/domu w dobrej lokalizacji na wlasnosc, bez kredytu
- wyksztalcenia wyzszego i wysokiego IQ
- zgromadzonego duzego kapitalu, by nie byc zaleznym od widzimisie pracodawcow
- zdrowia, dobrych genow
- urody, wysportowanej sylwetki
- pieknego, dobrze wyposazonego mieszkania/domu w dobrej lokalizacji na wlasnosc, bez kredytu
- wyksztalcenia wyzszego i wysokiego IQ
- zgromadzonego duzego kapitalu, by nie byc zaleznym od widzimisie pracodawcow
- zdrowia, dobrych genow
- urody, wysportowanej sylwetki
1) Jadę na 2-godzinne konsultacje za które zgarnę równe 1000 zł (brutto)
2) Na trasie Poznań - Gdańsk złapałem na aplikację babcię co zapłaciła mi za przejazd równe 100 zł (bo śpieszy się jej na pogrzeb), podczas gdy normalnie za przejazd na tej trasie kasuję połowę tej trasy
3) Ostatnie ale nie najmniej ważne - spotkałem innego wykopowicza, który podarował mi fanty do Fabii. 2 z nich podaruję w przyszłym roku na Święta swoim pracownikom co będą jeździć #skoda #fabia (jeśli zasłużą i będą mieć przepracowany dłuższy okres czasu), ale jeden z fantów zostawię sobie na pamiątkę.
Dziękuję @Yelonek .
P.S. Już nie mi mówić jak się odwdzięczyłem, ale tyle powiem, że z gołymi rękoma nie przyszedłem po odbiór fantów ^^ Prezes z Fabii potrafi się odwdzięczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #chwalesie #prezent #prezenty #pokazauto #wykop #glupiewykopowezabawy #blablacar #poznan #gdansk
źródło: fanty-fabia
PobierzJeszcze nie wie że źle trafiła i się spóźni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiotrFr: xxxD
@PiotrFr: to Ci się udało :D