Wpis z mikrobloga

Zawsze mam bekę i nigdy mnie nie przestaje zadziwiać jakie ci influencerzy to są chorągiewy. Farmazoniarz21 reklamuje Saxo (do niedawna reklamował bodajże #xtb )

#gielda #trader21
Matheo780 - Zawsze mam bekę i nigdy mnie nie przestaje zadziwiać jakie ci influencerz...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matheo780: ty się urodziłeś wczoraj? xd przecież influencerzy mają w dupie co reklamują byle by kasa wpadła, większość to nawet bije się o reklamodawców. Nikogo nie obchodzi co reklamuje dopóki nie reklamuje jakiegoś scamu gdzie oszukują ludzi
  • Odpowiedz
  • 0
@zeszyt-w-kratke: nie urodziłem się wczoraj, ale jestem takim naiwniakiem, że jeszcze wierzę, że ludzie mają chociaż odrobinę rozumu i godności człowieka. Bo gdyby influencerzy i firmy, które z nimi współpracują mieli trochę rozumu to by chyba wiedzieli, że jak takie DNA rynków czy Trader21 reklamują w ciągu pół roku XTB, Freedom24 i Saxo Bank a może i coś jeszcze, to autentyczność takiej reklamy jest zerowa
  • Odpowiedz
@Matheo780: a powiem ci, że oglądam kilku youtuberów giełdowych i nawet nie zwróciłem uwagi który co reklamuje. Sam od dawna używam XTB, ale dzięki komuś z nich (bo nawet nie wiem komu) wiem też o Saxo i Freedom. Więc przynajmniej w moim przypadku reklama działa, świadomość istnienia firmy jest, ostatnio myślałem żeby nowe konto gdzieś założyć więc będę wybierał między tymi dwoma i zadecyduje pewnie fajna promocja dla nowych użytkowników.
  • Odpowiedz
@Matheo780: na odwrót. Kiedyś reklamował xtb ale potem sie na nich obraził. Teraz znowu reklamuje xtb xd
hajs sie zgadza

Ogunie kontent tego gościa to wyłącznie autoreklama i reklama

Gdzie kupićsrebro ? A na mojej platformie, ja Ci o-------e swoje srebro bo chce zrealizowac zyski xd
  • Odpowiedz
@Matheo780 tego typu ludzie od zawsze wciskaja ludziom scam, ich wykłady to jest w 95% p---------e o tym samym i nic dziwnego, że reklamują cały czas coś nowego. Ja ich niestety rozumiem bo dla nich to łatwa kasa ale żal mi ludzi, którzy się na to wszystko łapią.
  • Odpowiedz