20 lipca to niezmiennie jeden z moich ulubionych dni w roku - mój #niebieskipasek obchodzi urodziny. 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Zgodnie z osobistą tradycją do każdego urodzinowego prezentu dorzucam coś powiązanego z zainteresowaniami obdarowywanego, co wykonałam własnoręcznie, specjalnie dla niego, bo nie ma dla mnie nic cenniejszego niż czas i uwaga poświęcona drugiej osobie. Od dłuższego czasu niebieski regularnie nadrabia w ramach #retrogaming starsze części The Legend of Zelda, więc w tym roku ponownie padło na rękodzieło związane z tą serią. Tym samym filcowy Hestu dołączył do ekipy Koroków, które uszyłam w 2021 roku i uzupełnił kolekcję zeldowych akcesoriów. Ma nawet w pełni funkcjonalne, ikoniczne mini-marakasy! Kto wie, może kiedyś zagra z niebieskim w duecie. (◡‿◡✿) Tradycyjnie już wyszedł kompletnie fajny, ale więcej nie rób… ale póki męża cieszą te wszystkie potworki, to mimo wszystko będę je robić. (。◕‿‿◕。) Lubię słuchać mojego niebieskiego, wyłapywać detale, nowe fascynacje, nasze hermetyczne żarty, a później przekuwać je w coś, co mogę mu podarować, żeby wypełnić jego codzienność odrobiną uśmiechu, dać mu poczucie, że jest wyjątkowy. 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
Jakby tego było mało, to dzięki reedycji #lego w tym roku mogłam także spełnić niespełnione marzenie z dzieciństwa męża i podarować mu własnego Droideka ze #starwars. Czuje dobrze szkielet! (ʘ‿ʘ) Nic nie sprawia mi większej przyjemności niż uszczęśliwianie niebieskiego takimi drobnymi głupotkami. 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: Nie dziwię się że musisz my nadskakiwać. Który chłop chciałby być z wysuszonym szkieletem, chyba że jest nekrofilem. (•>෴<)
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: tej Droideki to zazdroszczę. I dobrze, że pielęgnujesz w niebieskim duże dziecko. To pomaga w utrzymaniu związku ;)
@Zgrywajac_twardziela: każda jest inaczej nastrojona (=ma inne brzmienie) i zależnie od tego, co niebieski aktualnie gra, to używa do tego innego instrumentu. Poza elektrykami jest tam jeszcze akustyk i mój bas. (ʘ‿ʘ)
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: Chłopu gitary się nie chce stroić za każdym i kupuje nową, chciałbym kiedyś osiągnąć takie bogactwo i lenistwo zarazem xD
Jakby tego było mało, to dzięki reedycji #lego w tym roku mogłam także spełnić niespełnione marzenie z dzieciństwa męża i podarować mu własnego Droideka ze #starwars. Czuje dobrze szkielet! (ʘ‿ʘ) Nic nie sprawia mi większej przyjemności niż uszczęśliwianie niebieskiego takimi drobnymi głupotkami. 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
*Archiwum urodzinowe:*
*2023*: Bokoblin Mask
*2022*: Tibijska SD Rune
*2021*: Filcowe Koroki
(•>෴<)