@Mariaci: wy nie widzicie że dali losową młodą kobietę żeby była młoda kobieta? jak konfederacja miałaby rządzić krajem jak nie ma żadnych ekspertów w różnych dziedzinach tylko ludzi z łapanki
@CipakKrulRzycia: otagowałem #biedaumyslowa bo bieda to nie tylko pieniądze. Wynika z oświadczenia, że Ewa nie ma nic choć wielu jej zarzuca, że jest milionerką. Widać jak na dłoni, że w umyśle jest nic nie posiada oprócz starego samochodu
@#!$%@?: ale za to z tego co czytałem nie zna ojców swoich dzieci, czy tam nie jest pewna ( ͡°͜ʖ͡°) No ale spoko, zarobi sobie dzięki spermiarzom i myślę, że będziemy mieli tylko więcej takich Karyn jak zwąchają łatwy hajs trzepany na frajerach.
dobrze, że UE zajmuję się dziurkami w iPhone’ach, nakrętkami i słomkami które się rozmaczają po 5 minutach zamiast wojną na Ukrainie, von der Layenowa ciągnie ue na dno
@FrasierCrane: Ale was boli to, że wygarnęła Urszuli. Jak konfederata głosuje na kobietę to jest spermiarzem. Jak Peowiec głosuje na Jachirę to jest zbawicielem narodu, wybitną jednostką.
@CipakKrulRzycia: gdyby rządziła konfederacja to by dawno miała dom, ogródek, 2 samochody, a przez POPIS nie ma nic. Można też zacytować inna wypowiedź Mentzena, że jest jak krokodyl, ma krótkie rączki i dlatego się niczego nie dorobiła... ( ͡°͜ʖ͡°). Ale to już niech każdy wybierze sobie swoją wersje, w zależności od poglądów.
źródło: IMG_20240720_070042
Pobierzźródło: temp_file7490409240116196138
PobierzNo ale spoko, zarobi sobie dzięki spermiarzom i myślę, że będziemy mieli tylko więcej takich Karyn jak zwąchają łatwy hajs trzepany na frajerach.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale to już niech każdy wybierze sobie swoją wersje, w zależności od poglądów.
@FrasierCrane: źródło?