Aktywne Wpisy
WielkiNos +399
To chyba ta słynna "randka inflacyjna", która polega na umawianiu się z facetami na randki tylko po to żeby się najadać na ich koszt.
#p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#femboy
nie obrażaj, akurat jestem fanem twoich cosplayów bo są bardzo ładne
feminine-boy, ale większość ma krótkie włosy
nie wiem o czym mówisz, @InnyWymiar90 często postował swoje zdjęcia i często trafiały w gorące i zawsze mi się podobały, czasami wchodziłem w profil przejrzeć inne zdjęcia
napisałem cosplaye bo kiedyś pod jakimś zdjęciem coś mówił o przebieraniu się, ostatnio wrzucił zdjęcie typowo w stylu anime więc tak
I co to gadka, że to kolejna literka w lgbt????
Od kiedy femboy to orientacja seksualna???
2/10 bo odpisałem
o tym dokładnie piszę, z uwzględnieniem semantyki i etymologi słowa "femboy"
tl;dr: uważam że subkultura femboj w większości nawet nie jest naprawdę "fem", a dodatkowo jest dosyć szkodliwa społecznie przez to jaki obraz maluje "kobiecych chłopów"
nie zdefiniowałbym jakoś konkretnie, ale od zawsze byli "dziewczęcy chłopcy" (i odwrotnie chłopczyce) i nigdy - przynajmniej za mojego życia - nie miało to konotacji do orientacji seksualnej czy jakiegokolwiek seksualnego kontekstu, a umówmy się
ciekawi mnie w którym momencie można już kogoś określać kobiecym, bo dużo jest takich nawet stereotypowych cech płciowych poza wyglądem jak sposób myslenia i chociażby zakładanie nogi na nogę można już tak nazwać, ale gdzie postawić granicę, słysząc femboy mam na myśli
no właśnie feminine boy, girly boy, tylko do czasu rozwoju tej subkultury nie miało to żadnych konotacji, znaczyło dokładnie to co semantycznie to oznacza, a teraz coraz bardziej ma to różne przywary i ludzie są często wpychani w pewien kanon, ludzki mózg działa na zasadzie skojarzeń - ja nie mówię że już teraz jest tragedia i zaraz wszyscy cię za