Wpis z mikrobloga

Mirki czy to ja jestem dziwny czy takie czasy? #kiciochpyta Nie mam żadnych znajomych, praca na różnych zagranicznych projektach. Ostatnie kilka lat w kraju, koniec długiego związku. Brak dzieci i zobowiązań. Jestem przystojny, dobrze zarabiam, samochód spoko, własne mieszkanie. Forma dużo lepsza niż rówieśnicy bo nie wyglądam na tyle ile mam. Mam pasje, kocham swoją pracę. Dopóki jest tydzień roboczy to jest spoko bo praca i reszta obowiązków wypełnia mi dni. Ale przychodzi piątek wieczór i mam doła jak stąd do Chin. Miałem jakieś próby budowania relacji z tindera i z real life w ciągu ostatniego roku. I sam nie wiem czy to ja jestem zyebany czy te baby są takie i ten świat. Chodzę na imprezy, duże koncerty, festiwale i jest zainteresowanie dziewczyn. Umiem się ubrać, wysłowić, duszą towarzystwa ale nie wiem gdzie mam sobie kogoś znaleźć. Mam tego tindera i tam par mnóstwo ale wszystko to takie jakieś nie wiem. Wiem że nie jestem najmłodszy ale też nie jestem stary. Chciałbym mieć kogoś kto będzie moim cały światem i vice versa ale płakać mi się chce na te wszystkie gierki. Coraz częściej się zastanawiam czy tego wszystkiego nie rzucić i może wyjechać gdzieś na zawsze #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc #depresja #samotnosc
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jazdaniebieski2023: a to też tak mam, jako jedyny nie mam zakol, jedyny miałem 6pack kiedyś, wyglądam na najmlodszego obecnie, malo gadania zludzmi itd i człowiek nie jest taki dynamiczny,
wszyscy poznaliśmy laski w 2016-2017 roku tylko z tą roznica ze ja najbardziej pie.dolnieta a oni sa ze swoimi po dziś dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Chciałbym mieć kogoś kto będzie moim cały światem i vice versa ale płakać mi się chce na te wszystkie gierki

@jazdaniebieski2023: Tu jest sedno problemu. Ty lepiej do mamusi wróć pod skrzydełko, pewnie ci szybciej dupę ogarnie niż ty sam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
ziomuś, nie mieszkam z mamusią od prawie 20 lat. O projektach które realizuje mozesz co najwyżej w necie poczytać.

@jazdaniebieski2023: Zapytałem żony i mówi że pewnie jesteś wrażliwy i boisz się kobiet. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Boże chroń Polskę.
a te projekty to sypiają z tobą że tak je kochasz?
  • Odpowiedz
i ty i żona się myli. Nie wiem skąd twoje z------e wynika ale jednak jest. Na takich jak ty szkoda śliny

@jazdaniebieski2023: Projekcja, typowa reakcja obronna. Nie przejmuj się, w Polsce są setki tysięcy kobiet. Kiedyś w końcu przestaniesz bić i konia, i pianę na wykopie.
  • Odpowiedz
  • 2
@jazdaniebieski2023 Piszesz, że masz dość gierek, to nie graj w gierki. Powiedz otwarcie, jak już rozmawiasz z dziewczyną, czego tam szukasz i tyle.
Jak wyjdzie to wyjdzie, a jak nie to znaczy, że to i tak była strata czasu.
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023 ponad 30 to moze byc 31, jak i 39, ale mniejsza o to. Ciezko mi uwierzyć, ze nikt nie spodobał ci sie na tyle, zeby stoworzyć fajny zwiazek. No chyba, że masz bardzo specyficzne wymagania, nie tylko co do charakteru, ale tez do wyglądu
  • Odpowiedz