Wpis z mikrobloga

Nie mam nic do przegrywów, serio. Często są to ludzie pokrzywdzeni przez los, z różnymi schorzeniami etc. Wiadomo, świat nie jest sprawiedliwy i pewnie wielu z nas tego doświadczyło ale k---a wchodzi taki pacjent jak @lukiseven obraża wszystko i wszystkich, na każdym kroku wyzywa, a później biadoli że normictwo złe, z-----e i tak dalej. Ludzie tacy jak on i jemu podobni tak toksyczni i agresywni są zagrożeniem dla społeczeństwa. I niektórzy się dziwią, że są wyobcowani i wyśmiewani ale czy czasami nie dajecie ku temu powodów? Możecie mi wierzyć na słowo, że praktycznie każdy nosi na sobie trudy dnia codziennego ale nie każdy daje temu upust w postaci plucia takim jadem. Naoglądałem się już różnych sytuacji, różnych ludzi spotkałem ale to nie jest tak, że każdy inny chce dręczyć i gnębić tych nieszczęsnych przegrywów, mam wrażenie, że to wręcz lubicie.

#przegryw #patologia
kapitan_mineta - Nie mam nic do przegrywów, serio. Często są to ludzie pokrzywdzeni p...

źródło: l7

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

później biadoli że normictwo złe, z-----e i tak dalej

@kapitan_mineta: nigdy tak nie pisalem, nienawidze ludzi kazdych innych poza tagiem #przegryw i kazdego bede wyzywal gnebil i jak bedzie mozliwosc to sprobuje mu zniszczyc zycie za to co wypisuje w internecie
  • Odpowiedz