Babcia Pawła pewnie ma rację. Czyli trop - Patryk.
Dziennikarz natemat.pl Mikołaj Podolski zapytał babcię Pawła P., czy modli się za Iwonę Wieczorek.
— Za nią nie, bo to ona narobiła całego tego piekła. Gdyby szła normalnie z chłopakami, to oni by ją odprowadzili. Ale najpierw się rzucała, a potem stwierdziła, że idzie sama i koniec. Oni już szukali w całym mieście. Gdzie ona mogła się podziać? Moim zdaniem mogło być tylko tak, że ona szła, podjechał jakiś samochód, ktoś ją tam wciągnął, gdzieś ją wywieźli i przepadła bez śladu. Ale to tylko moja teoria — powiedziała.
@Madziol127: wiesz co, jeżeli się nie myle to oni wszyscy: Paweł, Adria i koledzy trzymali się jednej wersji: nafochała się o nic. I nigdy nie było zmiany wersji. Jest to tak głupie i miałkie że... im wierze, gdyby mieli ustalić wspólną fałszywą wersje to wymyślili by coś lepszego.
Policjant który wtedy analizował billing Iwony raz powiedział iż z esemesów z róznymi osobami wynikało że dziewczyna zdenerwowała się bo w sąsiednim
@thorgoth: tak się strasznie zdenerwowała, że bawiła się w klubie dalej jeszcze 2 godz a później przechodząc obok klubu gdzie niby się bawił nie weszła tam sprawdzić a i jeszcze tak się zdenerwowała że nie dzwoniła do niego ani nikogo więcej o niego nie pytała - no ta teza ze zdenerwowaniem to przez Szostaka była pompowana bo on Patryka typował. Jak logicznie pomyśleć to zlała go zupełnie.
@JestemWredna: nastolatki są skomplikowane. Jak najbardziej mogła się dalej bawić, jak najbardziej mogła nie chcieć Patryka widzieć, może nie chciała mu pokazać że ją to rusza ¯\(ツ)/¯ Typowa teenage drama, jestem pewien że też widziałaś niejedną. To bywa skomplikowane. A teenage drama po wódeczce to już potrafią być dzikie węże Nie wiem czy powodem był Patryk, to moja spekulacja nie poparta niczym. Wierze w to że powód był z d--y, gdyby 4 osoby miały uzgodnić fałszywy powód draki to wymyśliłby lepsze, wiarygodniejsze kłamstwo.
Szostak chyba Pawła typował, bo stwierdził że to niezwykle podejrzane że ktoś ma 2
@czykoniemnieslysza: sytuacja jest dla mnie o tyle prosta, że - jest udokumentowane, że iwona najprawdopodobniej nie wyszła z parku. Monitoring tam zebrany w okolicach jej osiedla tzn. na ulicach oddzielający park od jej osiedla nie wykrył jej. To oznacza, że musiała zostać uprowadzona na terenie parku albo przemknęła się poza okiem monitoringu co jest bardzo mało prawdopodobne.
Kolejna sprawa jest taka, że w Sopocie o godzinie czwartej nad ranem jest
Monitoring tam zebrany w okolicach jej osiedla tzn. na ulicach oddzielający park od jej osiedla nie wykrył jej.
@vasos: monitoring na jej osiedlu nie został zabezpieczony, miał za krótką retencje. To że nie dotarła do domu uprawdopodabnia fakt nieodebrania torebki z balkonu Adrii.
Dlatego kolejną najprawdopodobniejszą opcją jest to, że weszła do samochodu DOBROWOLNIE
Uważam bardzo podobnie. Tyle że prawdopodobnie czekał na nią przy ulicy Czarny Dwór a nie w
@thorgoth: bzdura Wszystkie jej esy sa dostepne nic na temat patiego nie pisala,olala go 3 miechy wczesniej Szla na powazne studia potrzebny byl jej ten meta dres jak opryszczka . Po za tym moze I jego ojciec jest gangsterem moze ex gangsterem moze komedantem niewiem Co jest prawda ale dobze wiedziala zeby go splawic bo po 14 latach nasz metanabolowy amant buja sie po europejskich budowach I w gdansku terz ma firme budowlana jednoosobowa tagze dziewczyna widziala ambicje 14 lat temu. Po za tym mowila.mamie ze imponuje jej pawel I Marek bo sa dojzalsi pawel z ojcem rozkrecaja biznesy Marek ma jusz rozwiniety (jest duzo starszy ) ale nie wtym zecz ,dziewczyna starajac sie dostac na academie emochonalnie byla jusz w wieku 24+ Wredna ma racje! Jakby sie wkuzyla na patigeo to po otrzymaniu Esa ze siedzi na bananie z jakimis.larwami to powiedzialaby ekipie czekajta Zara wracam I poszla dac mu z liscia a nie po 2 godzinach I to na boso!!!!! Ludzie zapominaja o tym szczegule ! Jak moglabybsie dziewczyna wkuzyc w klubie zeby dzec skure na stopach po asfalcie betonie kostce brulowej z piaskowa posypka
ona widziala kogos z kims I pobiegla do domu boso, kogo widziala?
@martin-fly: tak pobiegła że jeszcze 20 minut od wyjścia z klubu siedziała na murku w sopocie przy molo. Przeceniasz też fakt chodzenia boso latem przy plaży, masa ludzi tak chodzi, to jest wygodne i przyjemne.
I last but not least - piszesz jakbyś był analfabetą albo obcokrajowcem.
@thorgoth: dlaczego odrazu obelgi! Jestesmy tu aby Barack sprawe czy sie obrazsc . Mam dysortografie ale potrafie napisac wiersz tagze jedtem glopi czy mam dysortografie.dodatkowo telefon I siedze za oceanem I . Siedziala na.murku bo nogi miala zmeczone ona nie byla na space ze tylko najpierw wszpilkach tanczyla potem musiala spadac
@thorgoth: po za tym tak se mysle jesli Patryk zuszmy pszypadkiem ja pchna I stracila.pszytomnosc czy jeden z jego towazyszy to potem nie spal ok I wykonal 500+ polaczen telefonicznych ? To dzwonil po wszystkich kumplach hey mam taka sprawe masz.lopate pozyczyc albo wapno ? Albo hey jestes busy ? A Co Tam Pati? A nic mam martwa Laske .z tylu I trzeba ja gdzies zakopac a to spoko wbijajcie
To dzwonil po wszystkich kumplach hey mam taka sprawe masz.lopate pozyczyc albo wapno ?
@martin-fly: te 500 polaczen to był jego billing z calego miesiąca a nie z jednej nocy. Dodatkowo w 90% to były incoming calls wiec to nie Patryk dzwonil tylko do niego dzwonili. Obstawiam że był drobnym dealerem a te telefony nie były związane ze sprawą.
@vasos: no wlasnie Malo bo wiedziala ze tel jest.rozladowany . Zrobili experiment z pozorantka I ludzie widzieli ze robili scene jak pozorantka (iwona) idzie do bloku chyba nawed pod same dzwi I druga pozorantka wola ja z samochodu Iwona Iwona . I badano gdzie I jak to slychac
@thorgoth: z kad masz info ze.to byly incoming calls? I z calego miecha a nie.dnia Nawet w.ksiaszce szostaka tego nie bylo a mial te.bilingi ,pszeciesz Trabia ze nie spal wogole tylko tarabanil na cellu, to ze.dilowal tak podejzewalem ale ten wysokopostawiony ojciec glina mi do tego nie pasowal, bardziej ex wspolnik Nicosia jak tagze twierdzili o ojcu. No ale on the end of the day to nie takich gangosow albo
https://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/babcia-pawla-p-nie-modli-sie-za-iwone-wieczorek-matka-zaginionej-komentuje/vzcydsn
#iwonawieczorek
Stare baby i ich myślenie ¯\(ツ)/¯
Jest to tak głupie i miałkie że... im wierze, gdyby mieli ustalić wspólną fałszywą wersje to wymyślili by coś lepszego.
Policjant który wtedy analizował billing Iwony raz powiedział iż z esemesów z róznymi osobami wynikało że dziewczyna zdenerwowała się bo w sąsiednim
Typowa teenage drama, jestem pewien że też widziałaś niejedną. To bywa skomplikowane. A teenage drama po wódeczce to już potrafią być dzikie węże
Nie wiem czy powodem był Patryk, to moja spekulacja nie poparta niczym. Wierze w to że powód był z d--y, gdyby 4 osoby miały uzgodnić fałszywy powód draki to wymyśliłby lepsze, wiarygodniejsze kłamstwo.
Szostak chyba Pawła typował, bo stwierdził że to niezwykle podejrzane że ktoś ma 2
Kolejna sprawa jest taka, że w Sopocie o godzinie czwartej nad ranem jest
@vasos: monitoring na jej osiedlu nie został zabezpieczony, miał za krótką retencje. To że nie dotarła do domu uprawdopodabnia fakt nieodebrania torebki z balkonu Adrii.
Uważam bardzo podobnie.
Tyle że prawdopodobnie czekał na nią przy ulicy Czarny Dwór a nie w
no właśnie sąsiadka słyszała
jedyna wiarygodna rzecz to to że Adria krzyczala najprawdopodobniej do telefonu "Iwona, Iwona" co potwierdzil ojczym zaginionej.
Wszystkie jej esy sa dostepne nic na temat patiego nie pisala,olala go 3 miechy wczesniej
Szla na powazne studia potrzebny byl jej ten meta dres jak opryszczka . Po za tym moze I jego ojciec jest gangsterem moze ex gangsterem moze komedantem niewiem Co jest prawda ale dobze wiedziala zeby go splawic bo po 14 latach nasz metanabolowy amant buja sie po europejskich budowach I w gdansku terz ma firme budowlana jednoosobowa tagze dziewczyna widziala ambicje 14 lat temu. Po za tym mowila.mamie ze imponuje jej pawel I Marek bo sa dojzalsi pawel z ojcem rozkrecaja biznesy Marek ma jusz rozwiniety (jest duzo starszy ) ale nie wtym zecz ,dziewczyna starajac sie dostac na academie emochonalnie byla jusz w wieku 24+
Wredna ma racje! Jakby sie wkuzyla na patigeo to po otrzymaniu Esa ze siedzi na bananie z jakimis.larwami to powiedzialaby ekipie czekajta Zara wracam I poszla dac mu z liscia a nie po 2 godzinach I to na boso!!!!!
Ludzie zapominaja o tym szczegule !
Jak moglabybsie dziewczyna wkuzyc w klubie zeby dzec skure na stopach po asfalcie betonie kostce brulowej z piaskowa posypka
@martin-fly: tak pobiegła że jeszcze 20 minut od wyjścia z klubu siedziała na murku w sopocie przy molo.
Przeceniasz też fakt chodzenia boso latem przy plaży, masa ludzi tak chodzi, to jest wygodne i przyjemne.
I last but not least - piszesz jakbyś był analfabetą albo obcokrajowcem.
Jestesmy tu aby Barack sprawe czy sie obrazsc .
Mam dysortografie ale potrafie napisac wiersz tagze jedtem glopi czy mam dysortografie.dodatkowo telefon I siedze za oceanem I .
Siedziala na.murku bo nogi miala zmeczone ona nie byla na space ze tylko najpierw wszpilkach tanczyla potem musiala spadac
I wykonal 500+ polaczen telefonicznych ?
To dzwonil po wszystkich kumplach hey mam taka sprawe masz.lopate pozyczyc albo wapno ?
Albo hey jestes busy ? A Co Tam Pati? A nic mam martwa Laske .z tylu I trzeba ja gdzies zakopac a to spoko wbijajcie
@martin-fly: te 500 polaczen to był jego billing z calego miesiąca a nie z jednej nocy. Dodatkowo w 90% to były incoming calls wiec to nie Patryk dzwonil tylko do niego dzwonili.
Obstawiam że był drobnym dealerem a te telefony nie były związane ze sprawą.
To że przyłączył się do poszukiwań
Zrobili experiment z pozorantka I ludzie widzieli ze robili scene jak pozorantka (iwona) idzie do bloku chyba nawed pod same dzwi I druga pozorantka wola ja z samochodu Iwona Iwona .
I badano gdzie I jak to slychac
No ale on the end of the day to nie takich gangosow albo