Aktywne Wpisy

freddd +3
Macie jakie swoje ulubione piwa?
#p--o #a-----l
#p--o #a-----l

tojapaweu +62
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#famemma
źródło: Zrzut ekranu 2024-07-19 o 15.43.45
Pobierzwstyd by mi było pisać donosy i się z wyborczą waflować
A zatańczyłbyś z dziennikarzem wyborczej do tiktoka, na tiktoku?
źródło: Zrzut ekranu 2024-07-19 o 16.06.48
Pobierz@qetua: No tak Wyborcza ujawniła dziesiątki afer takich jak sprawę łowców skór w łódzkich karetkach pogotowia czy aferę Rywina, albo aferę Orlenu z 2002 ale dla wykopka i tak będzie niżej niż gale PDFów, gangusow i biseksów xD
@Niski_Manlet ja już się nauczyłem, że tego się nie da ludziom wytłumaczyć, ale szanuję, że próbujesz :D
promowali wałęse agenta latami plują na Polskę w artykułach i propagują dziadostwo gorsze niż walkipatocelebrytów
wałęsa się nie dogadał z komuchami kacapami?
to wafluj się dalej z wyborczą kacapku