Wpis z mikrobloga

ja tam wolę fame niż wyborczą bez przesady

@qetua: No tak Wyborcza ujawniła dziesiątki afer takich jak sprawę łowców skór w łódzkich karetkach pogotowia czy aferę Rywina, albo aferę Orlenu z 2002 ale dla wykopka i tak będzie niżej niż gale PDFów, gangusow i biseksów xD
  • Odpowiedz
  • 0
@rozprawka: @basssiok Oświeciński. W tekście jest napisane, że 20 lat temu był członkiem mafii Wołomińskiej a aktualnie ma lipę związaną z wystawianiem jakichś faktur, za co grozi mu do 8 lat więzienia.
@Niski_Manlet ja już się nauczyłem, że tego się nie da ludziom wytłumaczyć, ale szanuję, że próbujesz :D
  • Odpowiedz
@Niski_Manlet: gazeta wyborcza to systemowe ścierwo
promowali wałęse agenta latami plują na Polskę w artykułach i propagują dziadostwo gorsze niż walkipatocelebrytów
  • Odpowiedz
@lagomorph: a p---------e, KSW czy tam jakieś UFC robią regularnie galę na większych obiektach i to karta w połowie złożona z jakiś gangusów czy tam kiboli i wykopki siedzą cicho, a nawet chwalą jakie to sportowe widowisko, ale jak FAME to nagle d--a piecze
  • Odpowiedz
@Zenek_: a ty komentujesz tylko politycznie i dajesz głos pod każdym politycznym znaleziskiem więc wypad z tagu
wałęsa się nie dogadał z komuchami kacapami?
to wafluj się dalej z wyborczą kacapku
  • Odpowiedz