Wpis z mikrobloga

Ktoś w ogóle tego używa? Założyłem w tym tygodniu z ciekawości bo będę robił większe kilometry samochodem w weekend i myślałem żeby sobie nie przycebulić i znaleźć pasażerów bo zawsze coś do paliwa. I nic 0 zgłoszeń xD może mam 0 opinii ale mam miłe profilowe 🌞
Trasa Lubuskie - wielkopolskie - łódzkie - mazowieckie
#blablacar
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@moltag123 Ja się zarejestrowałem ale jak zobaczyłem stawki to stwierdziłem że za takie pieniądze to już wolę jechać sam i mieć święty spokój, z pasażerami to zawsze jest tak... A stań bo siku, a stań bo papierosek, a tu zjedz bo picie mi się skoczyło, a podjedź tam bo jak mnie wsadzisz tam to będę miał bliżej do autobusu... P------e te grosze XD A jeszcze nie wiadomo kto się trafi bo
  • Odpowiedz
@kamykus:

Te stawki to dramat. Maksymalna stawka dla kierowców to 1/2, a czasami nawet 1/3 stawki biletu autobusowego dostępnego na platformie BlaBlaCara ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@DiMaria

Mówisz że dasz stawkę autobusu to więcej chętnych będzie?

Stawki są niskie, ale też nastąpił odpływ pasażerów i wyższe ceny ich nie przekonają do powrotu. Ktoś woli autobus za 100 niż przejazd za 50? No to co mu zrobisz.... być może na odwrót weź 150zl ale spod drzwi do drzwi, ale na to znowu BBC nie pozwala ;)
  • Odpowiedz
@del855:

Zawsze mam 100 proc. obłożenie. Ale d--a mnie boli, bo jak jadę czymkolwiek lepszym niż Fabia, to za te pieniądze, które maksymalnie da się ustawić w Blablacarze to żart.
  • Odpowiedz
@DiMaria:

rozumiem i czesciowo podzielam poglad - tzn wg mnie powinni zdjac w ogole widelki (bo kilometrowka ktora sie zaslaniaja jest ok 100% wyzsza niz ich obecna sugerowana cena), pytanie czy wtedy tez bedziesz mial komplet? Ja tez mam zawsze komplet, ale jezdze na popularnej trasie gdzie konkurencja w postacie pociagu czy autobusu jest drozsza i wolniejsza, dajac wyzsza oplate za przejazd - nie jestem pewien czy zbieralbym komplety.

Po
  • Odpowiedz