Apeluje do Konfedepisów i Szurystów wszelakiej maści i ich resztek człowieczeństwa i godności, przestańcie spermić do Ewunii "nie ogarniam kto jest łojcem mego dziecka" Zajączkowskiej. To jest obrzydliwe i woła o pomstę do nieba... Ja rozumiem, że gdy brakuje merytoryki i realnych efektów działań, to trzeba się skupić na darciu p---y w języku Karyn i gołych nogach, ale bez k---a przesady xDDD
Kuce za czasów Krula to przynajmniej dawały się łapać na jakieś bardziej wysublimowane techniki, takie jak hagiograficzne p---------e o wolnym rynku, albo masakrowanie co głupszych lewaków, a teraz? wystarczy wam kawałek cyca, albo szczucie na ukraińców/UE i jesteście urobieni ¯\(ツ)/¯
@Cwana_frytka: wczoraj pod filmikiem na Jzdzidy, gdzie ktoś wstawił jak Ewka pokazała lewakom w EU, poprosiłem grzecznie żeby prestali pałować Wiplery do tego transa, to prwadziwa gównoburza mnie zalała, kuce to głupie jednak są( ͡º͜ʖ͡º)
Kuce za czasów Krula to przynajmniej dawały się łapać na jakieś bardziej wysublimowane techniki, takie jak hagiograficzne p---------e o wolnym rynku, albo masakrowanie co głupszych lewaków, a teraz? wystarczy wam kawałek cyca, albo szczucie na ukraińców/UE i jesteście urobieni ¯\(ツ)/¯
Wstyd.
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfedepis #szury
Morda jak krokodyl do wydzierania się o przywileje
Małe rączki do bycia z mężem i wychowywania dzieci