Wpis z mikrobloga

Apeluje do Konfedepisów i Szurystów wszelakiej maści i ich resztek człowieczeństwa i godności, przestańcie spermić do Ewunii "nie ogarniam kto jest łojcem mego dziecka" Zajączkowskiej. To jest obrzydliwe i woła o pomstę do nieba... Ja rozumiem, że gdy brakuje merytoryki i realnych efektów działań, to trzeba się skupić na darciu p---y w języku Karyn i gołych nogach, ale bez k---a przesady xDDD

Kuce za czasów Krula to przynajmniej dawały się łapać na jakieś bardziej wysublimowane techniki, takie jak hagiograficzne p---------e o wolnym rynku, albo masakrowanie co głupszych lewaków, a teraz? wystarczy wam kawałek cyca, albo szczucie na ukraińców/UE i jesteście urobieni ¯\(ツ)/¯

Wstyd.
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfedepis #szury
Cwana_frytka - Apeluje do Konfedepisów i Szurystów wszelakiej maści i ich resztek czł...

źródło: Xou5SIO

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cwana_frytka: wczoraj pod filmikiem na Jzdzidy, gdzie ktoś wstawił jak Ewka pokazała lewakom w EU, poprosiłem grzecznie żeby prestali pałować Wiplery do tego transa, to prwadziwa gównoburza mnie zalała, kuce to głupie jednak są( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz