Termo pęseta czy w jakieś sensownej kwocie dostane coś poręcznego i działającego przyzwoicie o sensownej mocy żeby np nie miec problemu z wylutowaniem cewki? czy większego kondensatora?
Bo większość tych chińczyków jakoś mnie nie przekonuje to chodzi mi po głowie zakup po prostu drugiej t12 teraz mam t12-x od oss i jestem zadowolony.
@rybeczka: No właśnie i chyba temat ciężki. Wiadomo ze zintegrowana penseta wygodniejsza w uzyciu bo potrzeba jednej reki... Ale kupowanie jakiegoś chinczyka za 300/400 zł takie widzę cenny na allegro, którego jakość jest słaba mija się z celem.
Oglądałem te cudaki ale nie wzbudzaja mojego zaufania. A jednak mam hot aira od attena i złego słowa nie powiem ( ͡°͜ʖ͡°)
Gosc z filmiku niby udostepnia schematy i kod wiec może sie pomyśli ale kolba + dobry zasilacz 12V 10A to już dobre 350zł ale kto wie może warto sobie podłubać ;P
Termo pęseta czy w jakieś sensownej kwocie dostane coś poręcznego i działającego przyzwoicie o sensownej mocy żeby np nie miec problemu z wylutowaniem cewki? czy większego kondensatora?
Bo większość tych chińczyków jakoś mnie nie przekonuje to chodzi mi po głowie zakup po prostu drugiej t12 teraz mam t12-x od oss i jestem zadowolony.
Tylko kolejny "projekt" kurła średnio mi się chce chyba ze by sie znalazło coś głupio deblinego wyjaśnionego od a do z z lista elementow i kodami ;)
Gosc z filmiku niby udostepnia schematy i kod wiec może sie pomyśli ale kolba + dobry zasilacz 12V 10A to już dobre 350zł ale kto wie może warto sobie podłubać ;P