Aktywne Wpisy
Nobody32 +74
Essapierds2007 +33
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Przedostatnie przypomnienie (jutro będzie ostatnie)
Wystartowała FANTASY EKSTRAKLASA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://fantasy.ekstraklasa.org/
Wszystkich chętnych, zapraszam jak co pół roku, do wykopowej ligi - Wykop Ekstraklasy.
Aby dołączyć do ligi, trzeba użyć kodu zaproszenia - 0ZYNKIMH
Dla tych, którzy nie grali, a chcą spróbować - zasady są bardzo proste i dostępne są TUTAJ
Przypominam że najlepsza liga na świecie startuje już w najbliższy piątek, tj. 19.07.2024
Składy w fantasy można ustawiać bez ograniczeń do 19.07.2024, do godziny 17:45
Czy będą nagrody? Nie wiem - chciałbym ale na obecną chwilę nie mogę nic obiecać.
Jak dołączycie do ligi to napiszcie w komentarzu jak nazywa się Wasza drużyna, przed kolejką będę Was wołał aby nie uciekła Wam żadna kolejka.
Tag do zabawy - #fantasyekstraklasa
Wołam tagi powiązane z zabawą - #ekstraklasa #pilkanozna #mecz
Oraz kibiców ekstraklasowych zespołów: #jagiellonia #gornikzabrze #koronakielce #piastgliwice #gkskatowice #lechia #lechiagdansk #motorlublin #slaskwroclaw #pogonszczecin #legia #lechpoznan #zaglebielubin #cracovia #widzew #radomiak #puszczaniepolomice #rakow #rakowczestochowa #stalmielec
Tag do banowania moich wpisów na ten temat #fantasyliga