Wpis z mikrobloga

Nie ma nic bardziej upokarzającego niż listy motywacyjne do kołchozu. Ja rozumiem do jakiegoś Googla czy innego NASA, ale do fabryki smrodu pisać list motywacyjny to już całkowite upodlenie XDDD

#przegryw
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KRZYSZTOF_DZONG_UN: moja mama już jest w wieku emerytalnym i chciała iść do pracy, bo się nudzi i szukała ofert typu sprzątanie itp i tam też CV i list motywacyjny xD list motywacyjny do pracy jako sprzątaczka xD oczywiście to dotyczyło ofert na sprzątaczkę w państwowych placówkach typu zus, us itp ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SarahC: na jednej rozmowie zapytali mnie o motywację i jaka chce stawkę. To przyznałem ze nie chce jeść tynku ze ścian. Przyjęli mnie i od ponad 7 lat tam pracuje i dalej jestem zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 12
@KRZYSZTOF_DZONG_UN zawsze proszę o samo cv, a ludzie i tak często z przyzwyczajenia piszą listy motywacyjne. Najciekawiej jest wtedy, jak sobie pomylą firmy - często dostaje listy do zupełnie innych firm i na inne stanowisko
  • Odpowiedz
@danzakuduro123: @KRZYSZTOF_DZONG_UN @SarahC @wyscrollowany @eaxata @kipowrot @PtactwaWiele @russo @zwykly_szarak @pearl_jamik @Anonek463 @MROWA_SPURS_TOTTENHAM

Szanowni Państwo,

Z ogromnym entuzjazmem i pasją do przetrwania w najtrudniejszych warunkach, chciałbym złożyć swoją aplikację na stanowisko w Państwa szanowanym zakładzie pracy, gdzie marzenia są systematycznie utylizowane, a codzienność nabiera szlachetnej monotonii z-----------a za psi pieniądz. Państwa firma, znana z doskonałego balansowania
  • Odpowiedz