#autyzm znowu sama to sobie zrobiłam. Ukradli moją pracę i przypisali jako swoją, odpowiedź - to jest spryt a tak wgl korzystanie z zasobów firmy, szukasz tylko konfliktów, a tak wgl powinnaś się cieszyć właśnie tak chciałaś aby było to zrobione :3 osoby nie dopełniły obowiązków na release, żartowali sobie że w takiej firmie gdzie nic się nie robi można dociągnąć do emerytury i jeszcze hehe 30 lat? - jak możesz, oni tak ciężko pracują, nie jesteś teamplayowa, srasz we własne gniazdo. Przez ciebie dyrektor się dowiedział, ale na szczęście menago zmienił kpi na takie że w sumie zespół jest super. Nie wytrzymam już, naprawdę. Nie potrafię się maskować. Mam za wysokie standardy i poczucie sprawiedliwości, ale nikt nie gra wg takich zasad. Dlaczego neurotypowi nie zrobią renty dla autystyków aby mieć od nas spokój?
@Symmachus: dlatego tylko samozatrudnienie (albo renta :P). Jestem teraz na JDG, lubię kontakt z klientami, działałam na własnych zasadach i mówię co chcę. W sumie kontakt z ludźmi to moja mocna strona.
Kontakt ze współpracownikami to dramat. Trzeba ze wszystkimi utrzymywać dobre kontakty. Zawsze musi się to skończyć tym, że ja mam się dostosować do innych. Albo trzeba się nie odzywać, albo mówić, że wszystko jest fajne i przepraszać za
Kontakt ze współpracownikami to dramat. Trzeba ze wszystkimi utrzymywać dobre kontakty. Zawsze musi się to skończyć tym, że ja mam się dostosować do innych. Albo trzeba się nie odzywać, albo mówić, że wszystko jest fajne i przepraszać za
Inne neurodivergent ludki grają
A przynajmniej jakaś część
@Symmachus: