Wpis z mikrobloga

Helooooł Mirki i Mirabelki, szukam pomysłu na #prezent #urodziny dla #niebieskipasek

Umówiliśmy się, że wydajemy dniówkę (czyli mam na p---------e jakieś 800-900pln). Chciałam mu kupić klawiaturkę steel series apex 7 ale jak ostatnio próbowałam sie podpytać czy fajna to się zorientował i no głupio by było mu dać... mam czas na zamówienie czegoś (albo kilku cosiów) do 20 sierpnia.

Niebieski lubi #gry, kocha #starwars , lubi #literatura #fantastyka

Pierwszy pomysł kupienia mu czytnika też p--------ł, bo sobie 3 dni temu kupił... na walentynki kupiłam mu streamdeck od Elgato, niestety nie bardzo wiem co w kwestii pc mogłabym więcej, bo jak juz wspomniałam klawiatura odpada, ostatnio wymienił procesor, na karte graficzną się nie zgadza. Fanką star wars też nie jestem, chociaż cos tam widziałam.

HELP

Zdjęcie samolotu w Albanii dla przyciągnięcia uwagi
here #falszywyfalszywyniebieskipasek . Pomóżcie trochę #niebieskiepaski i #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
DragonTattoo2404 - Helooooł Mirki i Mirabelki, szukam pomysłu na #prezent #urodziny d...

źródło: temp_file606441690420749259

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anakee strzelaliśmy jakieś 2 tygodnie temu ze znajomymi, jak wyszło, że ja jako baba lepiej strzelam od wszystkich facetów z towarzystwa to już nie chcą ( ͡° ʖ̯ ͡°) tak teraz sobie uświadamiam, że to będzie ciężki przypadek
  • Odpowiedz
strzelaliśmy jakieś 2 tygodnie temu ze znajomymi, jak wyszło, że ja jako baba lepiej strzelam od wszystkich facetów z towarzystwa to już nie chcą

@DragonTattoo2404: to posiadanie penisa poprawia umiejętność strzelania? :)
  • Odpowiedz
@fishery z twitcha () spotkalismy się drinka i tak poszło jakoś xD ogółem to jest świetny facet, jestem przy nim szczęśliwa ale mam świadomość co mu przeszkadza... do księżniczki mu daleko, po prosto ja jestem nauczona być najlepsza, a wychowywałam się w męskim otoczeniu więc i takie dziwne zajawki mam. Kiedyś nawet mi powiedział, że on się boi w cokolwiek ze mną grać, bo
  • Odpowiedz
@Anakee takie chyba panuje przeświadczenie... tym to akurat byłam zdziwiona, bo on dobrze wiedział, że czytac jeszcze nie umiałam a ojciec już nas uczył strzelać xD z czasem jeździłam nawet na zawody, miałam okazję strzelać z ak47, pepeszy, mp5, sztucerów i całej masy innych zabawek, no i wiesz takie mało kobiece hobby ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz