Aktywne Wpisy
Tak się życie potoczyło że na pół roku - rok musimy zamieszkać z narzeczoną u jej rodziców. Tragedii nie ma, fajni ludzie. Ja większość będę pracował. Mieszkanie spore 4 pokojowe ale wiadomo jak to jest. Teraz sprzedajemy swoje mieszkanie które opuszczamy, chwilkę budujemy zdolność, odkładamy i kupujemy większe na początku przyszłego roku. Mieszkał ktoś tak? Na co się nastawić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #milosc
#zwiazki #milosc

koronawirus +372
Wykop chyba oficjalnie stał się jedną, wielką, polityczną j------ą XD tego nie da się już przeglądać. jedni n------------y na drugich. w imię świń, dla których jesteście gównem, wy sobie rozszarpujecie wzajemnie gardła. zajebiście przykro się na to patrzy
#wykop #gorzkiezale
#wykop #gorzkiezale
Umówiliśmy się, że wydajemy dniówkę (czyli mam na p---------e jakieś 800-900pln). Chciałam mu kupić klawiaturkę steel series apex 7 ale jak ostatnio próbowałam sie podpytać czy fajna to się zorientował i no głupio by było mu dać... mam czas na zamówienie czegoś (albo kilku cosiów) do 20 sierpnia.
Niebieski lubi #gry, kocha #starwars , lubi #literatura #fantastyka
Pierwszy pomysł kupienia mu czytnika też p--------ł, bo sobie 3 dni temu kupił... na walentynki kupiłam mu streamdeck od Elgato, niestety nie bardzo wiem co w kwestii pc mogłabym więcej, bo jak juz wspomniałam klawiatura odpada, ostatnio wymienił procesor, na karte graficzną się nie zgadza. Fanką star wars też nie jestem, chociaż cos tam widziałam.
HELP
Zdjęcie samolotu w Albanii dla przyciągnięcia uwagi
here #falszywyfalszywyniebieskipasek . Pomóżcie trochę #niebieskiepaski i #rozowepaski #niewiemjaktootagowac
źródło: temp_file606441690420749259
Pobierz@DragonTattoo2404: idź po jakąś podwyżkę czy coś zrób z sobą, jak w ogóle za taką dniówkę dajesz radę wyżyć
Z takich gratów które używam to meta Quest 2 pod pc vr.
@DragonTattoo2404: zabierz go na strzelnicę. za 800 się trochę pobawicie
@DragonTattoo2404: to posiadanie penisa poprawia umiejętność strzelania? :)