Wpis z mikrobloga

@Viado zobaczymy czy obok amerykańskich lewaków nie będzie też skowytu małych środkowoeuropejskich narodów (w tym twój skowyt) I narodów południowo wschodniej azji
  • Odpowiedz
ja już robię zapasy chipsów na listopad a wy?

@Viado: A my szukamy lokacji gdzieś w głębii EU gdzie można by szybko wyjechać jak się załamie front ukraiński :-/

Bardziej mnie interesuje bezpieczeństwo rodziny niż ból dopy lewaków :-/
  • Odpowiedz
Prawak w 1933: Ale skowyt lewactwa, brawo pan Adolf krótko z lewakami! Niemcy się budzą h e h e.
Prawak w 1945: Panie Hans nie zabijaj pan mojej mamusi, my też nie lubimy Żydów. Mamusiu nieeee!

Prawak w 2024: Hitler był lewakiem, brawo Trump, lewaki niech kwiczą h e h e
  • Odpowiedz
@Viado: Wy tak serio? Co ludzie z zapyziałej Polski mają wspólnego z USA XD A jak już to deklaracje ludzi Trumpa wskazują, że powinniśmy się modlić o przegraną Trumpa bo oleje nas i Ukrainę ciepłym moczem.
  • Odpowiedz
@Winatuska lewaki strasza tym co zrobi Trump jesli wygra jak przed wszystkimi wyborami w ktorych startowal.
Przypominam ze Trump juz rzadzil przez 4 lata i zadna 3 wojna swiatowa nie wybuchla.
Putin pierwszy raz zaatakowal ukraine w 2014 kiedy przezydentem byl demokrata Barak Obama.
W trakcie kadencji Trumpa wszystko sie uspokoilo. Rosja rozpoczela inwazje znowu za kadencji lewaka Bidena. Fuck logic lol
  • Odpowiedz
@Winatuska przeczytalas jakies lewackie pranie beretu po przeczytaniu ktorego nie potrafisz podac zadnych argumentow i wymagasz odemnie bym zrobil to samo aby moc brac udzial w dyskusji w ktorej nie potrafisz napisac nic konkretnego.
W dalszym ciagu fuck logic.
  • Odpowiedz