Aktywne Wpisy
Linnior88 +170
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
cytmirka +73
Z Dalią była szybka akcja. Dodałam ogłoszenie, że szukam domu (nawet tymczasowego), post miał kilka tysięcy udostępnień, udostępnił nawet jakiś gość z dużymi zasięgami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
otóż to, dopóki pis miał samodzielną większość, #konfederacja ru mogła udawać opozycję, ale jak pis ma kłopoty, konfiarstwo od razu leci z pomocą
tak wiernym psem nawet kukiz nie jest #polityka
@afc85: Tym razem po kolejnej kompromitacji Bondara z pomoca przyszla Rada Europy.
Nie porównywalbym Kupisa który z własnej woli i głupoty poszedł na współpracę z
Nie ma innego uzasadnienia, żeby bandytę, na którego są taśmy, że kradł i oszukiwał, nazwać "najuczciwszym i bezinteresownym".
Z drugiej strony, Wipler przecież też jest złodziejem i oszustem, więc zero zdziwienia, może rzeczywiście Romanowski w jego towarzystwie był tym najporządniejszym?
Jeżeli tak, to resztę jego znajomych powinno się chyba prewencyjnie zamknąć w więzieniu.
@Skorvez_957_: jakies wyroki w tej sprawie juz zapadły? Jak tak to ile pszemek siedział?
sztywniutko mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)