Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: I co chcesz udowodnić tym obrazkiem? Stawiam dowolną kwotę, że nawet nie wiesz o co tam chodzi xD Facet zrobił karierę w pato internecie pomawiając kogoś o bicie matki, a na koniec okazało się, że sam bił swoją dziewczynę. A ja krytykuję jego zachowanie. Co takiego złego robię wg ciebie w tej sytuacji?

Ok, sprawdzam:

Zrobiłeś to tak samo słabo jak zawsze. Zero zdziwienia xD

• Odpowiedz
Nie, zwyczajnie nie mam ci nic więcej do napisania.

@Kryspin013: No to zauważyliśmy, od początku dalej o tym znać, ale nie powstrzymało cię to przed produkowaniem się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

dwa, że zbyt błyskotliwy to ty nie jesteś.

Tak, napisz sobie kolejny raz coś o mnie co sam wymyślasz dla poprawy własnego samopoczucia xD
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Widzisz. "yhy" to jedyne co masz do dodania po samozaoraniu. Szkoda, że nawet ani razu nie możesz odpisać na temat. Ale to tylko świadczy o tobie.

Ja rozumiem, że kręcą cię konony i majory pijące urynę i inne patologie, ale daj sobie spokój.

Problem w tym, że tobie się wydaje, że coś rozumiesz. Równie dobrze możesz teraz napisać, że jestem twoim fanem, skoro cie wyjaśniam od wczoraj :)
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Wszystko fajnie, tylko, że jak na razie to ty się z wywyższasz z "wyjaśnianiem złych prawaków". A tak poza tym nie ma nic złego w dbaniu o higienę intymną. Wiem, że kłuci się to z ideologią, którą wyznajesz, ale polecam spróbować choćby z ciekawości. Rozumiem też, że jesteś odważny w "drażnieniu lwa", dopóki czujesz się bezpieczny za kratą pseudonaukowości Internetu ;)
  • Odpowiedz